Pride goin' down [ Draco x Harry ]
24 Aug 2010, 14:08
Thank you! ^^
_________

Pana la urma, se pare ca nu sunt priceput numai la a arata fabulos, a ma comporta fabulos si a simti exclusiv tampenii. Sunt bun chiar si la a uita de tot ce ma apasa pentru a putea sa ma descurc in situatii de criza. Bai, eu le-am spus tuturor ca sunt perfect, dar nu prea au vrut sa ma creada.

Le-as da peste nas, dar mai incolo, momentan aveam treaba. Pisoiul din bratele mele scheuna. Ii simteam durerea.
Stai putin. Tocmai l-am facut pe POTTER PISOI?!
'Uita TOT!'
Asa, cum spuneam. Talentosul de mine. Alergam ca un tampit pe holuri si, desi era sortit ca totul sa mearga prost in ziua respectiva, iata ca aveam ocazia sa trecem neobservati. Uau, ne mai ajuta si soarta uneori.

Da, fusese doar o iluzie, da' ce, se putea altfel?
<<Draco, ce mama dracului FACI?>>
Vai, dar stiti cum, exact de asta aveam nevoie! Desigur ca mi-am scos bagheta, trebuia sa gandesc rapid, sa gasesc o vraja care sa mearga.
A,da! Sunt un geniu.
- Confundo! Pansy, Draco te asteapta in camera de zi! Erm.

Total neconvingator. Dar ce ziceti de...
- Cu flori si mii de scuze!
- O, DOAMNE!
Ghahaha sunt un geniu. A rupt-o la fuga inspre camera de zi cat ai zice 'Hai sa-l duc pe Potter in Aripa Spitalului'.
- Hai sa te duc in Aripa Spitalului, Harry.
Ma indoiam ca Harry avea sa fie in stare sa-mi inteleaga cuvintele, dar trebuia sa fiu politicos si sa-i spun.

Hm. Tocmai ii zisesem Harry.
In fine!
Indata ce am intalnit privirea severa a doamnei Pomfrey, mi-am dat seama ca trebuia sa-mi folosesc din nou marele talent.
- Err. Cazut pe scari.
Mai mult de atat?
- Pe... mai multe scari.
- Hm, spuse Pomfrey. Sigur, sigur.
- Haideti, doamna, acum nu sunt de incredere?
- In fine, vrei sa ramai cu el?
- Eh, putin doar.
Am asteptat sa plece. Il pusesem pe Potter pe un pat amarat, cu fata in sus. Parea ca se simte mai bine... sau poate era doar impresia mea. I-am analizat chipul pret de cateva secunde... suficient ca un val de emotie sa-mi reaminteasca ce simteam de fapt. Dar nu aveam timp de pierdut. Trebuia sa ma intorc in camera de zi, se facuse deja tarziu si chiar n-aveam chef de Filch. Asta era exact ce-mi lipsea.

- Heh. Ne vedem maine dimineata, la Farmece. Ai face bine sa vii...
Fusese o replica seaca, ce-i drept, dar ce puteam sa zic? Desi probabil as fi preferat sa nu vina.
Nu stiu.
V-am mai zis ca ma sperie ideea asta de iubire. Nu vreau sa depind de el.
Eu nu depind de nimeni.

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Pride goin' down [ Draco x Harry ] - by Julia Lilith Potter - 24 Aug 2010, 14:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Harry Potter și Metodele de Raționalizare Munro Kirkner 0 1,699 07 Jan 2013, 23:51
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter fiction Kennya Allen 9 4,085 07 Jan 2013, 23:28
Last Post: Munro Kirkner
  Harry Potter si mostenirea celor cazuti Rio Black 2 1,760 09 Dec 2011, 23:48
Last Post: Eliza G. Blest
  Harry Potter: O parodie oarecare Rio Black 5 2,429 24 Oct 2011, 21:06
Last Post: Victor A. Olivier
  Harry Potter si Sarpele Mistic (+16) Munro Kirkner 18 6,389 23 Dec 2010, 18:49
Last Post: theeoblk
  Harry Potter si Viperinul cu colti Alice Gontier 0 1,654 14 Nov 2010, 16:33
Last Post: Alice Gontier
  Harry Potter 9 Jack Diggory 3 2,243 15 Aug 2010, 20:07
Last Post: Helena Daphne Rose
  Harry Potter si Noul Cap-De-Mort Jack Diggory 80 16,900 03 Aug 2010, 08:54
Last Post: Bella Emily Rose
  Thornes Of A Rose [ A Draco and Ginny story ] Ginny Malfoy 16 4,748 25 Feb 2010, 18:31
Last Post: HerArgus
  Harry Potter si Lupta Pentru Dreptate Avril Arakawa 9 3,208 30 Dec 2007, 20:59
Last Post: Angela Slytherin