Holbandu-ne la jucatori :x.
|
24 Aug 2010, 16:27
|||
|
|||
Vajj-vajj ! Sufla vantul in urechiile ei. De ce trebuia vremea sa fie asa? Trebuia sa fie cald, sa moooara de cald, sa se sufoce, sa se bronzeze stand aici pe stadion, si in special sa-i vada uzi si dezgoliti pe tipi din anul VII.
Blondul zbura aproape de Ash si de Klavi. Klavdia incepuse sa ranjeasca la ea cu cat blondul se apropia. Isi impungea degetul in coastele ei si chicotea. Blondul se apropia tot mai tare. Cand se apropie destul de aproape se dezechilibra un pic, dar Doamne ajuta ! Nu picase de pe matura.Ajunse deasupra lor, zambii larg, dezgolindu-si dintii albi, apoi spuse: - Ce fac fetele ?intreba uitandu-se la Ashlyn - Darr-darr-dardaim de frig !spuse Klavi. - Uhmm. Nu vreti sa va incalziti ? - Cum ? a intrebat Ashlyn. - Pai, sus pe maturi ! raspunse el . Vii cu mine? - Eu? a intrebat mirata. - Daa., raspunse el. Vrei ? - Daa! sigur !a raspuns si s-a urcat pe matura. Zburase de multe ori, se pricepea, adora Vajhatul, insa pe matura cu altcineva nu mai fusese,mai ales cu un baiat atat de dragut, si mai ales din anul VII.Inima ii batea tare, foarte tare. Dar nu numa din cauza baiatului, ci si din cauza faptului ca zbura atat de departe, nu mai vedea nimic, numai ceata. Baiatul se oprii, se intoarse cu fata la ea. - Ti-e frica? a intrebat zambind. - Un pic ! a raspuns Ash. - Si mie! - Uhmm .., murmura Ashlyn speriata. - Mi-e frica sa nu te scap.Mai bine ne intoarcem. - Mda.., a raspuns trist. Ashlyn te numesti? - Da, de unde stii ? a raspuns mirata. - Ehh, m-am documentat.Stiu si ca esti din anul III, ca mama ta este modelul Katherin Meester, si mai stiu ca esti foarte draguta. - Mersi.. si tu ! a raspuns timida. Mai bine ne intoarcem. - Mmh.. Bine! a murmurat baiatul trist.. Klavii astepta incantata, zambind larg. Cand au ajuns acolo chicotea ca o nebuna. Ashlyn s-a0 dat jos repede, sa nu cumva sa pice. Baiatul blond se apropiase de ea, s-a dat jos de pe matura, apoi a sarutat-o scurt pe obraz. - Ne vedem mai tarziu, Ashlyn, ..spuse urcandu-se pe matura. - Hei, hei, baiatu`! strigase Klavi. - Da? raspunse el confuz. - Poti sa-mi pui o pila la tipul acela brunet, spuse aratand cu degetul. - No problem !spuse zambind. Klavi se intoarse spre ea zambind si spuse 'Estiii nebunaaaaaa!'. Ashlyn era toata rosie. Se tinea apasat de obraz in locul in care baiatul o saruta.Klavdia batea din palme entuziasmata: - Ce tareee ! - Uite-l pe brunet ca se apropie !spuse Ash aratand cu degetul.[/u] ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Holbandu-ne la jucatori :x. - by Ashlyn Meester - 23 Aug 2010, 20:03
Re: Holbandu-ne la jucatori :x. - by Klavdia Belikov - 24 Aug 2010, 13:05
Re: Holbandu-ne la jucatori :x. - by Ashlyn Meester - 24 Aug 2010, 16:27
Re: Holbandu-ne la jucatori :x. - by Klavdia Belikov - 24 Aug 2010, 16:57
Re: Holbandu-ne la jucatori :x. - by Ashlyn Meester - 25 Aug 2010, 01:49
Re: Holbandu-ne la jucatori :x. - by Ashton Blake Lively - 25 Aug 2010, 12:58
Re: Holbandu-ne la jucatori :x. - by Ashton Blake Lively - 26 Aug 2010, 21:53
Re: Holbandu-ne la jucatori :x. - by Ashlyn Meester - 27 Aug 2010, 14:44