Holbandu-ne la jucatori :x.
24 Aug 2010, 16:57
  • Muream de frig. Iar acum cã Ashlyn plecase cu blondul, era ºi mai ºi. M-am ghemuit toatã, dar deja nu îmi mai simþeam picioarele.

Eºti rusoaicã, Klavdia! Ti glup! Ti glup! Eºti proastã! Eºti proastã! mi-am zis supãratã. Ar trebui sã suporþi mai bine frigul!

Am privit traiectoria pe care o lua mãtura. Fãcu câteva curbe, merse drept, în timp ce cei doi discutau cine ºtie ce. Ah, grozav, eu dârdâiam de frig ºi ea se distra copios. Viaþa e nedreaptã.

Dar am zâmbit. Pentru cã se vedea cã între cei doi era o chimie. Aºa cã n-aveam de ce sã fiu supãratã. Ashlyn sosi dupã câteva minute, iar eu am aºteptat-o emoþionatã. Vãzându-l pe blond, primul lucru care mi-a venit în minte a fost sã îl rog...

Poþi sã îmi pui ºi mie o pilã la brunetul de colo? am spus fixându-l cu degetul pe bãiatul de pe teren.
    Nicio problemã! mi-a rãspuns entuziasmat.

Am împuns-o pe Ashlyn cu degetul ºi i-am zis "Eºti nebunã. Clar eºti nebunã." Tocmai atunci, brunetul sexi s-a apropiat de noi, zburând pe mãtura sa strãlucitoare.

Privet, domniºoarelor! spuse acesta zâmbind larg.

Ahhh, nu se poate, ºtie rusã! i-am ºoptit lui Ashlyn. E ziua mea norocoasã! Ashlyn se uitã puþin ciudat, aºa cã am fost nevoitã sã îi traduc. "Ne-a spus Bunã."

Privet, minea zavut Klavdia (Bunã, mã numesc Klavdia) am zis zâmbind.
    Ah, rusã... Frumos. Vrei sã îmi încerci mãtura? mã întrebã aducând mãtura mai aproape.

Imediat ce m-am urcat, brunetul mi-a recomandat sã mã þin bine de el, ca sã nu mã aleg cu un umãr dislocat. L-am þinut ca îmbrãþiºat, în timp ce ne luam zborul.

Eºti rusoaicã? mã întrebã.
    Da, am crescut în Rusia, tata e de acolo. Cum te numeºti?
    Alecks. Oceni priatna (Încântat de cunoºtinþã), spuse ºi mã privi.
    Ahh, ai grijã la drum, o sã cãdem! m-am alarmat. Ããã, eºti din Rusia?
    Nu, doar mama ºi rudele ei. Eu m-am nãscut în Irlanda. Dar niciodatã nu mi-a plãcut engleza. Aºa cã m-am gândit sã învãþ rusã. De ce l-ai rugat pe colegul meu sã îþi punã pilã la mine?

M-am înroºit toatã.

I-Ia haciu letati (Vreau sã zbor) am minþit eu. Atâta tot.
    Ni veriu
    (Nu cred), dar în fine. Eºti drãguþã pentru o mincinoasã.
    ªi tu eºti drãguþ pentru un zburãtor neatent.

L-am strâns mai tare. Era atât de cald iar eu mã simþeam minunat zburând cu el.

Eºti anul II?
    III. Iar tu anul VII?
    am întrebat tristã. La naiba, o sã aibã absolvirea... mi-am zis descurajatã.
    Nu, doar colegii mei sunt anul VII. Eu sunt anul V.

Mi s-au luminat ochii.
    Pari mare. Adicã înalt ºi...

Tipul râse. Nu voiam sã mã mai dau jos de pe mãturã, aºa cã i-am strigat lui Ashlyn:

ASHLYN! Vino ºi tu cu... am zis fãcând semn cãtre blond.

ooc: suntem tari

[Image: userbar1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Holbandu-ne la jucatori :x. - by Klavdia Belikov - 24 Aug 2010, 16:57