In cautarea unei noi aventuri!
24 Aug 2010, 20:32
O viperina ce se plimba singura pe coridoarele scolii. Era o fata cam la un metru si saizeci si cinci de centrimetri, cu par saten deschis ce-i venea pana dupa mijloc. Fata era slaba, avand o talie foarte subtire. Ochii ei erau verzi albastrui din cand in cand fiind chiar gri. Dar lucrul ce-l intriga cu adevarat pe baiat erau mainile ei acoperite in manusi fara degete din matase neagra peste care se aflau zeci de bratari din piele si alte materiale textile si desigur, cele vreo doisprezece inele pe care le avea pe degete.
"- Ce faci aici, cercetasule?" intreba viperina pe un ton nesuferit
"- Ma plimb, dar tu?"
"- Nu cred ca asta este problema unui cercetas"
"- Defapt, eu aveam de gand sa ma duc la "Lorzii Mierii" sopti baiatul usor timid
Fata se uita in gol la una din statuetele de pe coridor.
"- Si cum ai de gand sa jungi acolo?" intreba viperina sceptica
"- Este un pasaj pe sub satuia vrajitoarei"
Viperina scoase un mic raset, iar apoi isi intoarse din nou privirea catre baiat.
"- Si cum ai de gand sa ajungi pana acolo fara sa te vada nimeni?" intreba ea
"- Pai, mi-ar fi sot buna o pelerina de invizibilitate, dar cum n-am, am sa ma multumesc cu furistaul" explica cercetasul
"- Daca ma iei cu tine poti sa-mi folosesti pelerina de invizibilitate" zise fata zambind
"- Ai o pelerina invizibila?"
"- Nu, Bell are, dar mi-a imprumutat-o. Ma rog, ar fi facut-o daca i-o ceream, dar e o prietena buna, nu se va supara" spuse fata facandu-i cu ochiul
"- Ok, dar n-am inceput bine. Ma numesc Philius Shacklebolt" zise baiatul intinzandu-i mana
Viperina i-o stranse.
"- Eu sunt Veronica Camille Marybeth Rose, dar oamenii obisnuiesc sa ma strige Ronnie"
"- Incantat"
"- Si eu. Te pot striga Phil?" intreba Ronnie

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: In cautarea unei noi aventuri! - by Veronique A. Dupont - 24 Aug 2010, 20:32