Dor de voi, fetelor !:(
|
25 Aug 2010, 02:45
|||
|
|||
Am intrat linistit in Hambar. Aveam in mana un penar invechit. Am privit-o pe Ashlyn mirat. Nu ma asteptam ca ea sa fie acolo. I-am zambit lung, apoi am traversat camera ca sa ajunga la ea. Am sarutat-o pe frunte, apoi am salutat
- Buna, draga mea ! - Ce faci, aici, Ash? m-a intrebat curioasa. - Vroiam sa scriu o scrisoare. Tu? - Asta tocmai am facut, a zambit, uitandu-se pe jos.Off, bufnita a aruncat scrisoarea pe jos! Am apucat scrisoarea repede. Ashlyn se lupta cu mine sa isi recapete scrisoarea, in timp ce eu strigam exasperat ''Doar o secunda, o secunda!''. Am citit cateva randuri ''... Carla, sa stii ca mi-am facut destui prietenii aici la Ho , la scoala din Londra'', apoi m-am oprit brusc. Am citit cateva ganduri care m-au socat. Am scapat scrisoarea pe jos, in timp ce eram total derutat. Am clipit de cateva ori, apoi am iesit izbindu-ma de usa. Imaginea propozitiei scrise mi se derula in minte mereu, si mereu, la nesfarsit '' Il iubesc pe Alec, si deocamdata nu-l pot inlocui, chiar daca nu mai e.'' Credeam ca pe mine ma iubeste. Pentru ca eu asta facem. Nu stiam ca exista altul. Eram in stare de soc. Nu mai puteam sa merg, astfel ca ma oprisem cateva secunde, asezandu-ma pe jos, rezemandu-ma de perete cu spatele si capul. Ashlyn venise in graba, in urma mea. Nu vroiam nicio explicatie. It`s over. Nu stiam ce sa-i spun.[/i] ![]() # Today, we speak americano :> |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 20:45
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Mylene Lycoris OddCat - 18 Aug 2010, 21:51
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 19 Aug 2010, 01:16
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashton Blake Lively - 25 Aug 2010, 02:45
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 25 Aug 2010, 03:25
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashton Blake Lively - 29 Aug 2010, 12:15
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 05 Sep 2010, 15:35
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashton Blake Lively - 06 Sep 2010, 18:07