Dor de voi, fetelor !:(
|
25 Aug 2010, 03:25
|||
|
|||
Asta se intampla cand vrei sa minti pe cineva, si mai ales pe cele mai bune prietene, se intoarce totul impotriva ta.Am alergat dupa Ashton,sperand ca imi va asculta explicatia, ca m-a va intelege. Insa.. Ce vorbesc eu? V-a crede ca sunt niste inventii. Nu-i povestisem de Alec, incercam sa-l uit in felul meu. Insa, nu mergea sa mint lumea. Il priveam pe Ashton cum statea intins pe jos. Il iubeam, da chiar, il iubeam ! De ce mi se intamplase mie asta. Ma asezasem linistita langa el. Nu ma privea.Incepusem sa-i explic totul ''... Alec este primul baiat din viata mea, pe el n-o sa-l uit niciodata. Eram facuti unul pentru celalalt de la gradinita il cunosteam.Da,da, stiu. Nu ti-am spus de el pentru ca am vrut sa uit trauma, intr-un fel de-al meu gresit. El a murit. Il iubesc si-l voi iubii intreaga mea viata, insa tu, esti prezentul si viitorul meu !'', am rasuflat usurata.I-am spus totul atat de repede, fara sa i-au pauza. Nu-mi venea sa cred ca-i spusesem totul, ca il iubesc,totul.Ashton ma privii, avea ochii rosii. Isi apropiase capul destul de aproape de mine si imi soptii:
- Si eu te iubesc ! M-am agatat de gatul lui incercand sa-l sarut pe obraz, si am reusit. L-am privit zambind, cu zambetul larg si plin de veselie, insa el era inca trist, si avea sa-mi spuna cat de curand de ce: - Noi, nu putem fii asa ! a spus luandu-si mainile de pe mine. - De ce?a intrebat exasperata. - Fac 19 ani, tu ai numai 14. - Poftim? am intrebat miarata, nu-mi venea sa cred de aud.De ce iti pasa asta? ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 20:45
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Mylene Lycoris OddCat - 18 Aug 2010, 21:51
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 19 Aug 2010, 01:16
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashton Blake Lively - 25 Aug 2010, 02:45
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 25 Aug 2010, 03:25
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashton Blake Lively - 29 Aug 2010, 12:15
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 05 Sep 2010, 15:35
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashton Blake Lively - 06 Sep 2010, 18:07