In cautarea unei noi aventuri!
25 Aug 2010, 11:22
Desigur... Cei mai multi imi spun Phil.. De fapt, chiar prefer formula asta.
Cei doi isi zambira, dupa care se indreptara spre iesirea din statuia vrajitoarei.
"- Trebuie sa fim atenti la nepotul lui Filch... E mult mai sever si mai NON decat bunicul sau." spuse Phil cu precautie si ironie. Ronnie izbucni intr-un ras necontrolat si sugera:
"- Ar fi bine daca ne-am acoperi cu pelerina invizibila chiar acum... Sincer, nu mai am nevoie de alte ore de detentie."
Cercetasul simtea acelasi lucru ca si Viperina. Si el trecuse printr-o ora de detentie din cauza noului profesor de Potiuni. Era atat de nesuferit, incat toata scoala ii simtea lipsa curajosului Plesneala.
Trecura cateva minute, timp in care noii prieteni nu-si vorbira.
"- Ai mai iesit din Castel in felul acesta pana acum?" l-a intrebat Ronnie pe Phil.
" E prima oara. Sper sa nu fie si ultima" raspunse ingrijorat baiatul, dupa care izbucnira din nou intr-un ras nebun. Din pacate, uitara amandoi ca erau invizibili. De aceea profesorului care ii urmarea i se paru tare ciudat sa auda niste rasete venite de nicaieri.
"- Opriti-va chiar acum!" se auzi vocea profesorului...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: In cautarea unei noi aventuri! - by Philius Shacklebolt - 25 Aug 2010, 11:22