Interzis!
|
25 Aug 2010, 17:13
|||
|
|||
Stau intinsa pe spate.Nu fac apsolut nimic.Doar stau si privesc in gol.Ma uit la tavanul alb si imi imaginez ca plutesc pe mare si deaspura mea zboara zeci,poate mii de fluturi.
"-Ma simnt atat de libera!" In lumea mea de vise totul e frumos.Defapt,ar trebuii sa fie! "-In ce lume de vise traiesc daca e tulburat de lacrimi?" Stau si imi pun mereu acelasi intrebari,dar nimeni nu e in stare sa imi raspunda.Imi da impresia ca fericirea mea e interzisa! "-Interzis!...Da!...Fericirea mea este interzisa!" Inca plutesc deasupra apei.Fluturii inca zboara si inca vad aceleasi culori.Imi pun intrebari singura si astept sa imi raspunda fluturii,dar nu o fac. "-De ce imi doresc tot ce e interzis?" "-De ce imposibilul nu este permis?" Si dupa un timp deja numai plutesc.Ma trezesc din vis!Ma trezeste realitatea mea.Cand ma trezesc si ma ridic lumea se invarte in jurul meu.Ma uit iar la tavan,dar de data asta nu vad decat tavanul alb.Ma uit pe podea si vad ca mare a disparut.Acea mare albastra si profunda,si totusi in acelas timp invizibila numai e! "-Accept asta!" Dupa care inchid usa camerei,si o incui cu un lacat mare ca visele mele sa nu aiba scapare niciodata! No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Interzis! - by Layla Wong - 25 Aug 2010, 17:13
Re: Interzis! - by Ashton Blake Lively - 25 Aug 2010, 18:56
Re: Interzis! - by Veronique A. Dupont - 25 Aug 2010, 20:06
Re: Interzis! - by Bell Evans - 25 Aug 2010, 20:15
Re: Interzis! - by Layla Wong - 25 Aug 2010, 22:17
Re: Interzis! - by Ashlyn Meester - 25 Aug 2010, 22:29
Re: Interzis! - by Layla Wong - 25 Aug 2010, 22:53
Re: Interzis! - by Ashlyn Meester - 25 Aug 2010, 22:55