Plimbarea nocturna
|
25 Aug 2010, 17:55
|||
|
|||
In acel moment Aylee se hotari ca ar trebui sa intervina. Acele fete erau enervante. sa ma rog makar Klavicula sau cum o mai chema pe aia. Insa cealalta, mofturoasa Oddcat, i se parea de-a dreptul simpatica. Si semanau destul de tare. Adica si ea avea cicatrice la ochi(desi din cu totul alte motive, si numa una), iar chestia cu adoptatul i se parea chiar misto. Macar nu era singura care nu era cu parinti ei naturali. Ea traia cu mai multi parinti decat OddCat care cu siguranta avea numai 2.(OOC. Cititi mai multe in Writer's hangout cam in 2 sapt)Iar atitudinea artagoasa o fascinau.Nu degeaba se spune ca cei ce seamana se aduna. Oricum ea stia ce era acel scartait, caci Cazuse si pe ea raftul de carti.Cu tot cu multele carti din el. Incarca sa-l ridice cu magia,dar in acea camera nu functiona magia, nici macar magia din bagheta ei neagra. Asa ca va trebui sa faca asta ca mai demult, dar singura nu putea asa ca facu ce ii placea ei sa faca. Incepu sa se certe. Hei OddCat! Ai de gand sa stai acolo intinsa pe jos toata noaptea sau poate ajuti sa ridicam raftu asta nenorocit pe care a cazut cineva...AAAA da! TU! Hai miscati piciorele. A da mie puteti sa-mi spuneti Pent. Da mai bine nu-mi spuneti nici cum nu-i stilul meu sa conversez... (OOC OddCat sa sti ca ti-am trimis o cerere de prietenie)
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Plimbarea nocturna - by Aylee L. Lovel - 18 Aug 2010, 15:52
Re: Plimbarea nocturna - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 17:24
Re: Plimbarea nocturna - by Mylene Lycoris OddCat - 18 Aug 2010, 18:53
Re: Plimbarea nocturna - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 19:24
Re: Plimbarea nocturna - by Mylene Lycoris OddCat - 18 Aug 2010, 20:18
Re: Plimbarea nocturna - by Klavdia Belikov - 19 Aug 2010, 11:05
Re: Plimbarea nocturna - by Aylee L. Lovel - 25 Aug 2010, 17:55
Re: Plimbarea nocturna - by Aylee L. Lovel - 12 Sep 2010, 10:28