In cautarea unei noi aventuri!
|
25 Aug 2010, 19:10
|||
|
|||
Layla si Ronnie se plimbau pe scarile tunelului, dezamagite de problema pe care o intampinara. Phil se gandea la toate vrajile invatate la orele de Farmece. Isi amintea vag de un farmec care misca obiecte... Era ceva cu M.. Mo.. Mobi..Mobi...Mobili.. Asta era : MOBILIARBUS. Desigur, nu stia daca va functiona, avand in vedere ca au facut practica pe un simplu copac. Acum aveau de a face cu cateva cutii foarte grele...
"- Eu cred ca va functiona!" spuse Layla dupa ce ii citi gandurile lui Philius. "- Ce sa functioneze?" intreba Ronnie mirata. "- Mobiliarbus. Vraja de miscat copacii... Oricum o putem folosi in cazul in care cutiile sunt facute din lemn. Pentru un mai bun randament, putem arunca vraja toti de-odata. Zis si facut. Cei trei isi scoasera baghetele, se aliniara inaintea trapei si rostira cat se poate de clar: "- MOBILIARBUS!" Deasupra lor se auzi un zgomot puternic. "- Sper ca am reusit." spuse Phil incantat "- Alohomora!" sopti Viperina. Trapa era deschisa. In sfarsit, se aflau in magazia din Lorzii Mierii. "- Vreau Broscute de ciocolata cu crema de menta si lichior" tuna bucuros Phil. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|