Oshii desu...Kore wa sore desu ka?
|
25 Aug 2010, 22:05
|||
|
|||
"-Interesant"murmura Helena cu privirile la pamant. Astfel de vorbe o ungeau la suflet. Kasumi incuviinta zambind si jucandu-se cu broasca testoasa , vorbind vesela in japoneza cu ea.
"-Hmm , cred ca intr-o zi buna am sa invat si eu limba aceasta"chicoti Helena. "-Pe bune?"intreba Kasumi. "-Dap..."zise fata insa de pe hol se auzi ecoul unui inganat tampit. Filch. "-Off , numai el canta in gand melodia aia stupida"se stramba cercetasa. "-Ce melodie?" "-Habar n-am , stiu doar linia melodica "raspunse Helena. Usa se intredeschise usor iar tapul batran patrunse inauntru cu pasi ce se vroiau a fii vicleni. Fetele o zbughira dupa perete si pandeau usor pe la colt. Acum...Filch se uita in Oglinda lui Erised fericit si ranjind chiar. Cine stie pe cine vedea. Kasumi se uita amuzata la el , innabusindu-si chicotele iar Helena pandea perplexa , avand un singur gand in minte: WTF? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|