Aiurea-n Hogsmeade :)).
|
25 Aug 2010, 22:52
|||
|
|||
Am intrat fericita in barul `La trei maturi`, aflasem ca Alice este noua barmanita, si vroiam s-o vad 'in actiune'. Ma mir cum facea fata, Hogwarts-Hosmeade, in fiecare zii. Insa mai aveam un exemplar care facea la fel. Am aruncat o privire si l-am zarit pe baiatul meu [
![]() - Dragule ! am spus inaintand spre Ashton.Buna, Veronica. Ce faceti ? - Ashlyn ! a murmurat sarutandu-ma pe obraz. - Aaa, aam .., discuta .. ! incepusa Ronnie confuza. - Stateam la o barfa cu Talent `96 !a raspuns Ashton amuzat. - Talent, hahah, `96? a inceput Ronnie sa rada. Asta buna. - Talent? am intrebat confuza. I-am privit pe cei doi amuzata. Pareau ca avusesera o discutie lunga inainte sa ajung eu acolo. Eh- oricum nu aveam de gand sa stau mult, vroiam doar sa-i urez succes lui Ash in obtinerea postului, apoi sa plec. Aveam multe teme, si putin timp liber. Ashton imi privea nedumerirea din ochi. Clipii zambind, apoi ma trase langa el, si ma prinse intr-o stransoare de-a lui. - Talent in gluma la Vajthat!a raspuns apoi m-a sarutat pe frunte.Ce te aduce aici, draga mea? - Am vrut sa iti spun succes maine, apoi ... sa ma anunti deindata ce iei postul ! am raspuns entuziasmata, si mi-am aruncat mainile dupa gatul lui. - Voi, doi .. Da? Serios? a intrebat Ronnie confuza. - Da! am raspuns deodata. - Sunteti draguti! a raspuns timida. - Mersi .Deci despre ce ati discutat ?am intrebat, apoi cei doi au schimbat o scurta privire, Ashton s-a intors sa-mi explice. - Nimic important, Vajthat, secretele Vajthatului, prostii. Vrei ceva? Sa o chem pe Alice ? - Nu, aveam de gand sa plec. Voi mai stati? am intrebat curioasa. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Aiurea-n Hogsmeade :)). - by Ashton Blake Lively - 25 Aug 2010, 02:30
Re: Aiurea-n Hogsmeade :)). - by Veronique A. Dupont - 25 Aug 2010, 08:41
Re: Aiurea-n Hogsmeade :)). - by Ashton Blake Lively - 25 Aug 2010, 15:46
Re: Aiurea-n Hogsmeade :)). - by Veronique A. Dupont - 25 Aug 2010, 19:52
Re: Aiurea-n Hogsmeade :)). - by Ashton Blake Lively - 25 Aug 2010, 20:33
Re: Aiurea-n Hogsmeade :)). - by Veronique A. Dupont - 25 Aug 2010, 20:47
Re: Aiurea-n Hogsmeade :)). - by Ashton Blake Lively - 25 Aug 2010, 21:07
Re: Aiurea-n Hogsmeade :)). - by Ashlyn Meester - 25 Aug 2010, 22:52