Bring me to life [+16]
|
26 Aug 2010, 14:13
|||
|
|||
Buna am venit si eu cu o poveste defapt o continuare a povestii "In cautarea unui vampir" !Desi este continuarea la cealalta poveste nu are la baza vampiri!Sper sa va placa si eu va urez lectura placuta!
P.S:Mersi mult Bella! ~ Prolog~ "Ajutati-ma!Va rog ajutor!" Am tipat pret de cateva minute aceste cuvinte pana ce fumul innecacios imi darama intrega existenta facandu-ma sa ma izbesc la podea. Erau atat de multe persoane ce aveau nevoie de ajutor in aceasta companie incat eu nu mai contam. Stateam intinsa pe podea privind flacarile ce acopereau aproape toata incaperea gandindu-ma la Ricky ca probabil statea undeva cazut pe podea rapus de explozie. In cateva secunde nu mai puteam sa gandesc deoarece fumul imi invada fiecare simt obligandu-ma sa imi incetinesc fiecare bataie a inimii. Nu stiu daca am murit sau daca inca mai traiesc tot ce stiu este ca am auzit vocea unei persoane care ma implora sa respir. Insa nu stiam ce sa fac pentru ca daca as fi respirat si alaturi de mine ar fi Ricky as fi cea mai fericita persoana din lume,insa daca nu va fi imi voi blestema fiecare zi din viata. "Haide,respira!Respira!" In linisitea aceea mi-am auzit din nou inima batand. Rose Elizabeth Ringer
![]() Jack Hamilton ![]() Ricky Andrews ![]() Cristina Brown ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
See you in another life | Raizen Isildur | 3 | 1,744 |
23 Feb 2012, 00:34 Last Post: Isabella River |
|
Never trust in life. | Lomesa-De-Sabassco | 24 | 3,863 |
27 Feb 2011, 19:01 Last Post: Belle Marie Snowdrop |
|