Cine-a pus carciuma-n drum ala nu e om nebun
|
26 Aug 2010, 21:44
|||
|
|||
"Nu cred ca mai uimit decat mine. Ca sa fiu sincera... Nu am crezut ca ma voi intoarce. Dar vad ca orice fac, tot aici ajung. Orice ar fi, sper ca este de bine."
Ii lua exemplul lui Raizen si se uita cu melancolie spre cer. Era confuza, asa ca decise sa nu se mai gandeasca la nimic. Se intoarse pe o parte, sprijinindu-si capul in mana si se uita pret de cateva minute la barbatul aratos si plin de muschi de langa ea ( =))Better? ). Rase putin cand vazu sticlele de langa ei, atragandu-i atentia lui Raizen. Acesta o intreba banuitor de ce rade si ea ii raspunse printr-o ridicare de umeri. Ii era dor de lucrurile astea, si acum avea ocazia sa le faca din nou. Era oare cel mai bun lucru sa faca? Alunga acest gand repede din cap si raspunse. "Pai, a fost destul de... monotona. Dar stii ca nu imi place sa vorbesc despre mine. Spune-mi despre tine. Ce-ai facut, cum mai este treaba pe aici.." Viperina termina ultima propozitie cu un glas pierdut si acum se uita atent la el gata sa asculte. Inca stateau intinsi pe iarba, Raizen uitandu-se la cer si Kennya la el (O rima?). Timpul parea sa treaca mai incet decat de obicei. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cine-a pus carciuma-n drum ala nu e om nebun - by Kennya Allen - 16 Aug 2010, 20:26
Re: Cine-a pus carciuma-n drum ala nu e om nebun - by Raizen Isildur - 20 Aug 2010, 03:39
Re: Cine-a pus carciuma-n drum ala nu e om nebun - by Kennya Allen - 21 Aug 2010, 01:54
Re: Cine-a pus carciuma-n drum ala nu e om nebun - by Raizen Isildur - 23 Aug 2010, 13:48
Re: Cine-a pus carciuma-n drum ala nu e om nebun - by Kennya Allen - 26 Aug 2010, 21:44
|