Bring me to life [+16]
|
27 Aug 2010, 17:01
|||
|
|||
Cap.1 Explozia
Ora 10:00.Incerc sa imi beau cafeaua.Cristina se agita prin birou cu un teanc imens de scrisori in mana.Imi aprind tigara tragand din ea.Aseara am fost invitata la o conferinta de presa si astazi simt cum pot in orice moment sa adorm pe birou."Cristina, te rog nu te mai agita ca ma ametesti!"I-am zis vazand-o cum se agita pentru nimic. "Dar domnisoara Rose aveti de semnat inca vreo 100 de scrisori si nu stiu cand le vom termina!"Imi spuse aceasta continuand sa se agite prin birou.Inca priveam telefonul insistent asteptand ca numarul lui Ricky sa apara pe ecran.Am luat o scrisoare din miile de scrisori de pe masa si am aruncat o privire catre ea.Simteam cum ma sufoc de plictiseala. "Domnisoara,maine aveti de dat un interviu pentru revista People sa nu uitati!A, da si joi trebuie sa pozati pentru revista Hot and Famuos."Cristina era foarte entuziasmata de succesul meu cu cartea "In cautarea unui vampir",insa uneori simteam ca ma invidia si ca si-ar fi dorit sa fie in locul meu.In cateva secunde se auzi telefonul ce ne sperie pe amandoua facandu-ne sa tresarim.Am ridicat telefonul raspunzand.De la celalat capat al telefonului am auzit. "Hei sunt eu Ricky!Te-am sunat sa iti spun ca am facut invitatiile de nunta si vin in 10 minute sa iti arat!E ok?"Ma intreba acesta facandu-ma sa imi bata inima puternic de bucurie. "Da te astept!"Am inchis telefonul spunandu-i Cristinei sa faca o cafea.Am eliberat repede biroul de scrisori deoarece nu doream ca Ricky sa creda ca ma intrerupea din vreo activitate.In cateva minute acesta isi facu aparitia.Am sarit in bratele lui prinzandu-i buzele intr-un sarut pasional.In aproximativ o luna urma sa ne casatorim si nu reusisem inca sa finalizam pregatirile. "Si ce zici?Sunt frumoase?"Ma intreba acesta vazandu-ma ca ma uitam distanta la invitatiile de nunta.Intradevar erau destul de frumoase,insa nu spectaculoase. "Da chiar imi plac!"I-am spus aceste lucruri deoarece nu doream sa il pun iar pe drumuri."Stii ce, ma duc pana la baie!I-am zis Cristinei sa iti faca o cafea."I-am spus acestea sarutandu-l pe obraz iesind din incapere.Am mers plictisita la baie.M-am uitat in oglinda retusandu-mi machiajul.Pentru cateva secunde am ramas acolo privindu-ma in oglina fara sa ma gandesc la nimic.Aveam o presimtire rea ca si cum ceva s-ar intampla.Mi-am scuturat capul incercand sa il alung de toate gandurile negre indreptandu-ma spre una.Atunci am simt o lovitura puternica urmata de un sunet ingrozitor.Am cazut pe podea lovita de usa ce se deschise din cauza socului produs de explozie.Simteam cum sangele imi curgea din nas peste buze.Incercam sa ma misc,insa lovitura fuse prea puternica.Am inceput sa aud tipete si sa simt un puternic miros de fum.Explozia se produse probabil cu un etaj mai jos deoarce auzeam pasii oamenilor ce fugeau probabil din calea focului.In cateva minute fumul ajunse pana la etajul la care ma aflam.Incercam sa respir si nu reuseam simteam cum moartea imi era aproape.Apoi tot ce am mai vazut a fost intuneric. "Hai,respira!Respira!"Cineva imi tipa parca din indepartare.Am ascultat-o pe acea persoana tragand o gura mare de aer in plamani.Nu trebuia sa fac lucrul acesta deoarece am simtit cum mii si mii de ace imi strapungeau plamanii facand ca respiratia sa fie cel mai dureros lucru din lume. "Traieste!"Tipa din nou cineva fericit parca mai aproape de mine.Inima mea incepu sa bata din ce in ce mai puternic cand mi-am amintit de Ricky. Nu stiu cat timp a trecut pana am reusit sa deschid ochii,insa intr-un final am reusit.Ma aflam intr-o camera de spital destul de intunecata.In fata mea se afla o masuta pe care statea o vaza plina de trandafiri albi.In mana stanga cineva imi puse o telecomanda cu un sigur buton rosu.Am apasat pe el auzind un sunet.In cateva minute doctorul alaturi de asistenta isi facu aparitia. "Buna Rose,ma bucur enorm ca te-ai trezit!"Imi spuse doctorul in timp ce incepu sa ma analizeze. "Ce s-a intamplat?Ricky e bine?" Am intrebat agitata. "Rose nu e momentul!Te rog linisteste-te!"Imi spuse doctorul devenind din nou serios. In cateva saptamani am inceput din nou sa merg si desigur sa fiu asaltata de presa ce incerca sa intre in spital pentru a imi lua interviuri.Nimeni nu vroia sa imi spuna ce se petrecuse pana intr-o zi cand la usa camerei de spital aparu doi politisti alaturi de un barbat.Acesta intra in incapere prezentandu-se. "Buna ziua!Eu sunt inspectorul Jack Hamilton si sunt aici sa va pun cateva intrebari in legatura cu explozia si jaful ce s-a produl in comparia Writers Power!" L-am privit lung pe acel barbat ce nu pot nega ca arata destul de bine,insa atentia mea se opri la ceea ce tocmai imi spusese. "Ricky Andrews, e bine?Este logodnicul meu,va rog spuneti-mi ca este bine!"Am intebat agitata.Acesta isi cobora trist privirea spunandu-mi. "Din pacate Ricky Andrews este mort!" Va urma Sper ca va placut si desigur astept comentariile voastre! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
See you in another life | Raizen Isildur | 3 | 1,754 |
23 Feb 2012, 00:34 Last Post: Isabella River |
|
Never trust in life. | Lomesa-De-Sabassco | 24 | 3,869 |
27 Feb 2011, 19:01 Last Post: Belle Marie Snowdrop |
|
Amy's Life | Anna McNair | 50 | 10,474 |