Vanatoarea
27 Aug 2010, 18:07
Aylee se hotara ca daca tot erau undeva unde nu le vedea nimeni isi dadu jos roba si o trimise in camera ie din pivnita viperinilor. Celelalte fete se uitau la ea ciudat. Ce e? Nu imi place sa port roba...Avea pe ea haina ei preferata. O rochie fara manaci sau bretele, neagra, stransa pe corp, pana deasupra genunchilor si niste cizme negre de piele negra pana aproape de genunchi. Chiar in acel moment cartea incepu sa vorbeasca din nou. Cea mai veche dintre dintre mistere este chiar din vremea celor 4 fondatori. Ei au facut multe pasaje secrete in aceasta scoala. Unele cunoscute de elevi altele necunoscute chiar si pentru directori si profesori. Inainte sa plece fondatorul casei Viperin,Aylee tresari la aceasta afirmatie, dar continua sa fie atenta, a ascuns in subsolul castelului, undeva sub pivnita viperinilor o carte. Aceasta carte nu iti arata vraji noi sau cum sa devi mai puternic acesta carte arata istoria si secretele cele mai adanci ale centaurilor, cititorii in stele ai lumii magice. La inceput poate ca nimeni nu stie ce legatura are asta cu fondatorul Viperinilor. Insa Secretele Centaurilor pot sa schimbe lumea. Nimeni nu stie ce secrete ascund. Caci centaurii stiu multe lucruri pe care nu le spun nimanui...Dar Layla nu lasa cartea sa termine, caci o inchise, iar astfel fetele se gasira din nou in biblioteca, unde Aylee isi revraji De ce ai inchis-o? Intreba Bell si Lily in acelasi timp. Nu credeti ca ar trebui sa o rugam pe Aylee sa se uite de carte? raspunse repede Layla.Nu cred ca ar fi corect sa o lasam numai pe Aylee sa caute. Poate putem face in vre-un fel incat sa intram toti in pivnita viperinilor? sugera Lily.Da. am putea intra ca...incepu sa spuna Layla, dar Bell cea mai mare dintre ele o intrerupse: Nu crede nimeni ca ar trebui sa o intrebam pe Aylee daca ne ajuta sa intram, pentru ca ea pana acuma nu a spus nimic despre toate astea.Bell avea dreptate ca Aylee nu scosese nici un cuvant despre cele intamplate. Numai ca Bell se inselase intr-o privinta. Aylee nu tacea pentru ca era de acord. Ea tacea mai mereu. Era o fire mai tacuta, daca nu o enervai. Cuvantul potrivit pentru ea era bomba cu ceas, caci tacea mereu, dar daca o enervai atuncea primeai de la ea o ploaie de insulte si reprosuri. Layla stia deja asta, caci venise la Hogwarts in vagon cu ea. Apoi Aylee raspunse.Se poate rezolva. Eu spun sa ne vedem maine la ora patru, dupa cursuri. Ce parere aveti? Celelalte fete aprobara din cap. Bell vraji cartea de mai multe ori, cu tot felul de vraji ca nimeni sa nu o gaseasca. Apoi o ascunsera foarte bine si plecara fiecare la drumul ei.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Vanatoarea - by Aylee L. Lovel - 14 Aug 2010, 15:13
Re: Vanatoarea - by Bell Evans - 14 Aug 2010, 16:00
Re: Vanatoarea - by Lily Potter - 20 Aug 2010, 15:34
Re: Vanatoarea - by Layla Wong - 23 Aug 2010, 15:54
Re: Vanatoarea - by Lily Potter - 25 Aug 2010, 12:14