Thread Closed 
Lacrimi,durere sau stele?
27 Aug 2010, 21:21
...Un baiat pe care-l vazuse in Camera de Zi a Cercetasilor. Era cam la fel de inalt ca si ea, poate putin mai mare, cu ochi caprui si par saten, cu o privire care spunea mai mult decat lasa sa se vada. Avea alaturi matura sa, un veritabil Fulger 2010, si o trusa de ingrijit cozi de matura. Fata isi daduse seama de unde provenisera zgomotele.
"- Ce vroiai sa spui inainte? De ce sa-mi fie frica de mine insumi?" intreba Crystal.
"- Privirea ta spune totul. Inca nu stii sigur daca venirea ta la Hogwarts e un lucru bun. Sie eu am trecut prin asta. Inca mai simt uneori ca viata ar fi mai usoara fara magie. Paradoxal, nu? Fata il privi interesata pe celalalt cercetas... Despre ce vorbea? Cum sa fie viata mai usoara fara magie?
"- Philius Sacklebolt" spuse acesta intinzand mana.
"- Crystal... Crystal Shirley" raspunse fata.
Trecura lungi clipe de tacere...
"- De ce iti ingrijesti matura la ora asta?" se interesa Cercetasa, mai mult pentru a sparge tacerea.
"- Exersez zborul pe timp de noapte. Visez sa ajung in echipa nationala, la Cupa Mondiala de Vajhat. Va trebui sa muncesc zi si noapte... Ok... Eu plec spre teren.... Ne mai vedem..."
Phil dadu sa iasa prin gaura de portret, cand:
"- Vreau sa te insotesc!" sopti Crystal entuziasmata.
"- Esti sigura?" incerca sa se asigure baiatul...
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Lacrimi,durere sau stele? - by Scarlett Soul - 27 Aug 2010, 21:04
Re: Lacrimi,durere sau stele? - by Philius Shacklebolt - 27 Aug 2010, 21:21
Re: Lacrimi,durere sau stele? - by Layla Wong - 28 Aug 2010, 02:33
Re: Lacrimi,durere sau stele? - by Bell Evans - 30 Aug 2010, 19:01