oOps !
|
28 Aug 2010, 10:15
|||
|
|||
-Ashlyn,Ash!Asteapta ! striga Luna cand o vazu pe Ashlyn .
Nu se astepta sa mai vada acolo pe altcineva de la Hogwarts , de cele mai multe ori singurele persoane care se mai plimbau pe acea strada erau suspecte si periculoase . -Ah,tu erai ! spuse Ashlyn razand . Am crezut ca e altcineva . -Cine putea sa fie ? se incrunta Luna . De obicei cand era pe Aleea Nocturn era mult mai receptiva la pericol . Nu suporta sa se afle acolo , de obicei doar isi facea treaba si pleca . -Nimeni ! spuse Ashlyn . Ziceam si eu asa ! -Deci ce faci aici ? intreba Luna uitandu-se in jur . Sunt si alte locuri unde poti gasi belele ! -Ah , doar am facut o vraja si am Aparut din gresala aici . Tu ? intreba Ashlyn . -Astept pe cineva ,raspunse Luna . Pe Harry , de la Cercetasi . -Ah , Harry Potter ! zambi Ashlyn . Il cunosc , e in acelasi an cu noi ! Cand spuse ,,Harry Potter" cativa vrajitori se intoarsera ca sa se uite urat . -Vorbeste mai incet , acum nu mai scapi de aia . -Nu mai scap de cine ? -Nu mai scapi de tipi aia doi , cei care vand tot felul de obiecte care seamana cu unele din Hogwarts . Ei sunt Devoratori . -Aha,bine , spuse Ashlytn de aceasta data mai incet . Si de ce il astepti pe Harry ? Alt loc de intalnire mai dragut ca acesta n-ati gasit si voi ? -Nu e o intalnire , spuse Luna . E cu treaba . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
oOps ! - by Ashlyn Meester - 25 Aug 2010, 23:18
Re: oOps ! - by Luna Slytherin - 28 Aug 2010, 10:15
|