Lucruri ciudate
|
29 Aug 2010, 05:15
|||
|
|||
Mii de lumanari luminau Marea Sala intr-o seara racoroasa . Doua fete , anume Klavdia si Ashlyn rasfoiau de zor pergamente cu liste lungi ale elevilor admisi la scoala de magie . Klavdia si-a rezemat capul de masa rece , pana si Ashlyn a lasat deoparte listele.
"S-a facut tarziu . Haide s-o lasam pe maine ." "E prioritar sa aflam de unde a aparut acest Jason Malfoy" spuse Klavdia in timp ce ii da lui Greenie sa bea apa dintr-un pocal sclipitor si auriu. "Poate sa astepte si pana maine . Pana acum nu apare numele lui nicaieri. Maine vom cauta si in arhive ." Intre timp ,un grup mai mare de studenti intra in Marea Sala , cu toate ca era o ora destul de tarzie. Se duc in capatul salii , la masa din dreapta, unde stateau Viperinii de obicei si incep sa cante, sa faca galagie. Un baiat inalt ,elegant , cu o cravata verde, se apropie de ele si le arunca o privire patrunzatoare. "Te putem ajuta cu ceva?" zice Ashlyn in timp ce pisica lui Klavdia s-a ghemuit sub scaunul ei . "Nu." zice el rece. "Dar cred ca va pot ajuta eu." "Cum sa ne ajuti?" "Cautati pe cineva .Am dreptate?" "Da. " zic ele deodata. "Spiridusii de casa de la Hogwarts pastreaza liste cu toate mesele servite, daca nu ati observat intotdeauna este mancare exact cat trebuie , nici mai multa , nici mai putina. Au liste cu elevii care sunt vegetarieni , alergici etc. Ei stiu exact cate persoane au mancat la fiecare masa in fiecare zi. In felul asta daca convingeti vreun spiridus sa va dea detalii. . . poate descoperiti daca este cineva in plus in scoala . . . " "Pai si unde ii gasim pe spiridusi?"zice Klavdia "Va descurcati voi . Dar . . . sa fiu sincer cu voi . . . in ultima vreme s-au intamplat lucruri ciudate si in camera Viperinilor . . . au fost facute farse si baietilor cei mai mari si din cele mai bune si pure familii . . . carora n-ar indrazni nimeni . . . .niciodata . . . Sper sa descoperiti ce se intampla cu adevarat pana nu e prea tarziu" zice baiatul si paraseste Marea Sala . Klavdia si Ashlyn raman cu privirea fixata una la cealalta , ingrijorate . O tacere sumbra se lasa asupra locului , dar e imediat intrerupta de zgomotele celor de la masa din capat . . . |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 15 Aug 2010, 17:54
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 15:04
Re: Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 15:29
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 15:48
Re: Lucruri ciudate - by Klavdia Belikov - 18 Aug 2010, 17:09
Re: Lucruri ciudate - by Valentino Gaunt - 29 Aug 2010, 05:15
Re: Lucruri ciudate - by Ashlyn Meester - 06 Sep 2010, 01:21
|