Bring me to life [+16]
|
29 Aug 2010, 14:00
|||
|
|||
Ce imi place ca pui capitolele repede mi'a placut mult capitolul, poate nu e spectaculor in vreun fel, sau nu se intampla nimic important dar asa e mereu la primele capitole. Pot sa pariez ca vor urma altele la fel de bune, sau mai bine scrise decat acesta, doar ca actiunea va fi mai interesanta. O sa incrc sa dau si eu un comm cat de cat kilometric, desi nu sunt experta, si desi nu am mai facut'o de mult sa vedem ce iesa In primul rand:
Alice Swan Wrote:"Buna ziua,inspectorul Jack Hamilton la telefon!Cu ce va pot ajuta?"Mi se pare ciudat ca nu a gasit pe nimeni altcineva sa o duca la mormant, o prietena, ruda, ceva, dar daca gasea, alta era situatia Quote:"Un vechi prieten, mereu ma suna sa iesim sa bem ceva!"Spuse acesta scuzandu-se pentru telefonClar minte, daca era un vechi prieten nu ii zicea ca vorbesc diseara, si hai sa fim seriosi, cine vorbeste asa cu un prieten, care vrea doar sa il invite la o bauta Quote:In acele 20 de minute de mers cu masina telefonul lui suna din 2 in 2 minuteAlta dovada ca mintea. Quote: A muri inseamna, de fapt, a te muta intr-o stea...Ador citatul asta si e foarte frumos sa il gravezi pe un mormant Quote:Am asezat florile pe mormantaici mi s'a parut ciudat nu ai mentionat ca ar fi cumparat flori de undeva Quote:"Domnisoara Rose nu am unde sa va duc pentru ca va-ti pierdut casa!Aici am observat o greseala, era v'ati Quote:Va urma.Repede ca de obicei nu ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
See you in another life | Raizen Isildur | 3 | 1,754 |
23 Feb 2012, 00:34 Last Post: Isabella River |
|
Never trust in life. | Lomesa-De-Sabassco | 24 | 3,869 |
27 Feb 2011, 19:01 Last Post: Belle Marie Snowdrop |
|
Amy's Life | Anna McNair | 50 | 10,474 |