Prima zi in noua slujba
|
29 Aug 2010, 14:58
|||
|
|||
OOC: Sper ca nu e vreo problema ca continui eu
Helena termina mic-dejunul de mancat in biroul lui Madam Pomfrey. Dorea sa plece de acolo , sa numai suporte mustrarile femeii in legatura cu cele intamplate. Ronnie...off , Ronnie...gandi mahnita fata. Se ridica de la masa , in timp ce infirmiera ii spuse ca va avea grija ca de la Cercetasi si Viperini sa fie scazute 5 puncte , si iesi urmata indeaproape de infirmiera. Patrunse in salon , deschizand usa cu un mic scartait si uitandu-se inauntru. Isi inclesta pumnii cand stia ca si madam Pomfrey era acolo , inspectand-o parca. Helena zari patul surorii sale si pe...Bell?! "-Ronnie , ce-ti mai fac ranile?"suiera fata , asezandu-se pe marginea patului. "-Se vindeca. Pe deasupra a trebuit sa beau o potiune ingrozitoare..."raspunse viperina rotindu-si ochii. Helena incuviinta , imaginandu-si gustul potiunii. "-Bell , ce faci aici? E cumva ceea ce cred eu ca e..?"intreba cercetasa. "-E prima mea zi ca asistenta in Aripa Spitalului!"zise ea mandra. "-Domnisoara Evans , aveti grija de pacient si de...vizitator. Eu am niste treaba in birou."spuse madam Pomfrey iesind pe usa. "-Desigur ca voi avea!"raspunse Bell serioasa. "-Tu ce mai zici Ronnie?"intreba Helena stingherita. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|