Prima zi in noua slujba
|
29 Aug 2010, 15:17
|||
|
|||
Ronnie isi dadu ochii peste cap uitandu-se urat la Helena.
"- Sunt la fel de bine ca atunci cand m-ai lasat in urma" zise viperina Helena se uita rusinata la Bell, iar apoi isi intoarse din nou privirea catre Ronnie. "- Scuza-ma. Imi era frica si am fugit. Sti ca n-as fi facut-o intentionat" Ronnie se ridica din pat si se indrepta cu pasi greoi catre Helena. Ajunsa in dreptul cercetasei o imbratisa. "- Stiu!" "- Vai ce moment frumos de familie" zise Bell aproape plangand Cele doua surori izbucnira in ras. "- Hei, nu radeti de mine" zise cercetasa prefacandu-se ca este suparata "- Ai dreptate. Hai s anu mai radem de ea, Helena" zise Ronnie oprindu-se din ras, dar cand vazu ca Helena incepuse din nou sa rada, izbucni si ea din nou. "- Bine. Daca aveti de gand sa raseti in continuare n-am s-o mai conving pe madam Pomfrey sa nu va pedepseasca" spuse Bell "- Gata, am terminat" zise Helena stergandu-si lacrimile produse de rasul in exces "- Prea tarziu. Ati ras deja" spuse Bell intorcandu-se cu spatele la cele doua surori my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|