Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat...
|
30 Aug 2010, 16:24
|||
|
|||
Era Michaela, o alta Cercetasa cu care se imprietenise.
"Stiu ca se intampla ceva. Trebuie sa imi spui." "Shhh... Nu iti pot spune acum si aici. Vino cu mine..." spuse Crystal. O conduse afara din scoala, mai apoi indreptandu-se spre Padurea Interzisa. "Stai putin... Doar nu vom merge acolo?" zise Michaela intrebatoare. "Ba sigur ca da. Trebuie sa descopar adevarul." "Ce adevar?" "Am ceva sa-ti spun. Cat timp am stat si am dormit am visat ceva. Dar nu era chiar un vis, era ca si cum... ca si cum as fi fost in corpul altcuiva..." "Este imposibil... Cred ca doar ai visat. Si, ia spune-mi in corpul cui erai?!" spuse Michaela cu o urma de neliniste in glas. Atunci Crystal se opri. Pali la fata, dupa care-i spuse: "In corpul unui varcolac... Dar asta nu conteaza acum", adauga ea repede. "Cum sa nu conteze???!!!" izbucni Michaela. "Tu cauti acum un varcolac, care ar putea in orice moment sa ne atace!" Abia atunci observase ca intrasera deja in Padurea Interzisa, caci se facuse dintr-odata intuneric. OOC: Sper ca nu te deranjez... A, si nu stiu cat de bine e sa faci dublu-post... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Scarlett Soul - 30 Aug 2010, 16:06
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Scarlett Soul - 30 Aug 2010, 16:07
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Michaela Weigel - 30 Aug 2010, 16:24
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Scarlett Soul - 30 Aug 2010, 16:38
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Katherine Andrews - 30 Aug 2010, 22:04
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Michaela Weigel - 30 Aug 2010, 22:19
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Scarlett Soul - 31 Aug 2010, 20:14
|