Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat...
|
30 Aug 2010, 16:38
|||
|
|||
OOC:Imi place cum ai scris numai ca Kira este lupul meu, nu un varcolac......
![]() Avea impresia ca Michaela nu intelege,Kira nu era un varcolac ci era lupui ei mult iubit. "Michaela, trebuie sa o gasesc pe Kira, sa descopar de ce ma visez in corpul ei, iar ceea ce visez devine realitate, e un lucru de neconceput... " "Poate ar trebui sa il chemi sau poate ar trebui sa cerem ajutoare" "Nu cred ca e o idee buna sa alertez toata scoala ca apoi dupa doua zile sa ajung in vitrina 'La lucruri ciudate'",zise Crystal chicotind. Apoi mai vorbira cateva lucruri, dar cu toate ca Crystal stia in adancul inimii ei ca numai de ras nu-i ardea...Pana cand... OOC:Mai asteptam si pe altii...sper sa ne inmultim :-)) Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Scarlett Soul - 30 Aug 2010, 16:06
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Scarlett Soul - 30 Aug 2010, 16:07
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Michaela Weigel - 30 Aug 2010, 16:24
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Scarlett Soul - 30 Aug 2010, 16:38
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Katherine Andrews - 30 Aug 2010, 22:04
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Michaela Weigel - 30 Aug 2010, 22:19
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Scarlett Soul - 31 Aug 2010, 20:14
|