Dark times are coming
|
30 Aug 2010, 19:44
|||
|
|||
Knockturn Alley . . . . o strada laturalnica Aleei Diagon . . . o liniste sumbra apasa locul . . . scurt timp este intrerupta de un tipat de durere .
Borgin & Burkes . . . magazin vechi de articole interzise , plin cu magie neagra . . . pe vremuri unul din locurile de intalnire al suporterilor lui Voldemort. Acum . . . un magazin pustiit , prafuit , cu geamurile sparte , ca si celalalte de pe strada . . . In fata magazinului o tanara domnisoara statea ghemuita pe jos . Deasupra ei statea un barbat inalt , misterios cu o privire pierduta. "Te rog lasa-ma !" tipa fata . Barbatul a scos un instrument argintiu ascutit si i-a facut o crestatura in palma. Picaturi de sange au atins pamantul . . . "Mudblood(sange-mal??)! exclama barbatul dezgustat , vocea lui semanand mai mult cu un sasait de sarpe. "Doua cuvinte. Doar doua cuvinte. Atat a fost de ajuns. . . . am ucis pentru prima data " gandi acesta cu bagheta indreptata spre inima fetei. "AVADA KEDAVRA" si fata a ramas intinsa, nemiscata, neinsufletita. Barbatul urca incet treptele magazinului . O lumina rosie si o bubuitura puternica se aud iar usa de la Borgin & Burkes zboara din balamale. Acesta intra inauntru lasandu-si victima pe alee , singura si rece. Inauntru , sub tejgheaua prafuita se afla un bilet . "Ai tot ceea ce iti trebuie in camara din spate. " Barbatul scoate cu grija acel obiect misterios argintiu . Era patat de sange iar daca priveai mai indeaproape avea ca model niste cuvinte ciudate , neiteligibile si doi serpi . Intra in camara , o lumina verde umple toata camera , apoi iese cu un ranjet malefic pe fata . "Am facut primul meu horcrux" spuse acesta multumit. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dark times are coming - by Valentino Gaunt - 30 Aug 2010, 19:44
Re: Dark times are coming - by Aylee L. Lovel - 01 Oct 2010, 17:54
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Small talk, big times. | Will O'Shea | 47 | 8,183 |
08 Dec 2012, 15:01 Last Post: Raphael Olivier |
|