Prima zi de bibliotecara
|
30 Aug 2010, 21:19
|||
|
|||
Atunci usa se deschise incet si inauntru intra....un teanc de carti?!? Parea extrem de ciudat sa vezi un teanc de carti miscator care venea spre Sophie si Crystal.
- A, domnisoara bibliotecara, am adus cartile imprumutate saptamana trecuta. Mi-au placut enorm. Din spatele teancului eram eu. O cunosteam pe Sophie de foarte multa vreme, dar la biblioteca ii ziceam “domnisoara bibliotecara”. Am pus teancul de carti pe masa si am inceput sa numar cartile : 1,2,3…7..12,13…15. Toate! Zambesc eu incantata. Cele 5 m-au ajutat foarte mult la teme, iar restul 10 au fost minunate. Mi-a placut foarte mult “ Totul despre dragoni”, “ Cum sa cresti un dragon”, “Istoria dragonilor”, dar si “ Japonia” si “Dragonii Japoniei”. Si n-am sa uit in nici un caz “ Dragoni in miniatura” si cartea asta “Cum sa faci origami”. Chiar am reusit sa fac cateva origami! Ii spun eu doamnei bibliotecare si ii intind un origami-trandafir(destul de) reusit. - Ce carti ai mai citit? O aud eu pe Crystal intreband. - Paai, am mai citit si mai “ Dragonul”, “ Maiko Kimoto si dragonul de argint”, “Ao Fukoko”. - Si altceva? - Aah..paaai, am mai citit “Minunatiile Frantei”. Am locuit acolo candva. Sophie imi intinse cateva hartii pe care am completat putin absenta : RA destul de caligrafic. - Si ce mai faci? Ma intreba aceasta. - Nimic deosebit. Insa astazi am chef de citit o carte buna. Literatura. Tot ceva legat de dragoni sau japoneza, daca se poate. Fara sa am timp sa clipesc, am simtit intre maini o carte. Citesc titlul pe care scria cu litere aurii “Etsuko Kimoto” - Abia astept sa o citesc in seara asta. Toate cartile le citesc seara. Apoi mi-am indreptat privirea spre Crystal. Ea… OOC: Crystal, continua tu. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|