Prima zi de bibliotecara
30 Aug 2010, 21:19
Atunci usa se deschise incet si inauntru intra....un teanc de carti?!? Parea extrem de ciudat sa vezi un teanc de carti miscator care venea spre Sophie si Crystal.
- A, domnisoara bibliotecara, am adus cartile imprumutate saptamana trecuta. Mi-au placut enorm.
Din spatele teancului eram eu.
O cunosteam pe Sophie de foarte multa vreme, dar la biblioteca ii ziceam “domnisoara bibliotecara”.
Am pus teancul de carti pe masa si am inceput sa numar cartile : 1,2,3…7..12,13…15. Toate! Zambesc eu incantata.
Cele 5 m-au ajutat foarte mult la teme, iar restul 10 au fost minunate. Mi-a placut foarte mult “ Totul despre dragoni”, “ Cum sa cresti un dragon”, “Istoria dragonilor”, dar si “ Japonia” si “Dragonii Japoniei”. Si n-am sa uit in nici un caz “ Dragoni in miniatura” si cartea asta “Cum sa faci origami”. Chiar am reusit sa fac cateva origami! Ii spun eu doamnei bibliotecare si ii intind un origami-trandafir(destul de) reusit.
- Ce carti ai mai citit? O aud eu pe Crystal intreband.
- Paai, am mai citit si mai “ Dragonul”, “ Maiko Kimoto si dragonul de argint”, “Ao Fukoko”.
- Si altceva?
- Aah..paaai, am mai citit “Minunatiile Frantei”. Am locuit acolo candva.
Sophie imi intinse cateva hartii pe care am completat putin absenta : RA destul de caligrafic.
- Si ce mai faci? Ma intreba aceasta.
- Nimic deosebit. Insa astazi am chef de citit o carte buna. Literatura. Tot ceva legat de dragoni sau japoneza, daca se poate.
Fara sa am timp sa clipesc, am simtit intre maini o carte. Citesc titlul pe care scria cu litere aurii “Etsuko Kimoto”
- Abia astept sa o citesc in seara asta. Toate cartile le citesc seara.
Apoi mi-am indreptat privirea spre Crystal. Ea…

OOC: Crystal, continua tu.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Prima zi de bibliotecara - by Katya Sokorov - 30 Aug 2010, 10:34
Atunci usa se deschise incet si inauntru intra....un teanc de carti? Parea extrem de ciudat sa vezi - by Jenny Spring - 30 Aug 2010, 21:19
Re: Prima zi de bibliotecara - by Jenny Spring - 30 Aug 2010, 22:51