Prima zi de bibliotecara
30 Aug 2010, 21:46
buimacita de atatea explicatii peste explicatii, dar in final rase cu pofta caci nu avu incotro desi inima ii zbura spre alte taramuri...vroia sa faca o vizita in Padurea interzisa,cine stie poate la noapte....Se uita pe geam,iar din acea parte a Hogwarts-ului se putea vedea exact ceea ce doarea Crystal,misterioasa padure se intindea mareata dincolo de advertismentele puse de directorul scolii.Aimi,pe cat era ea de vorbareata,pe atat era de atenta, asa ca isi dadu imediat seama de nostalgia fetei.
"Hey,Crystal,esti bine?"
"Da,sigur",zise fata, luata prin surprindere, dar prietenii adevarati nu puteau fi pacaliti.
"Sper ca acum nu te astepti sa te credem si sa te lasam in pace...",zise si Sophie.
Crystal stia ca aveau dreptate, dar cumva nu-i venea sa le povesteasca de King,prietenul ei cel mai bun,care murise de mult.Ultima lor intalnire fu in Padurea Interzisa,cu toate ca padurea era stranie,King a fost atat de simtit, chiar romantic, dar acum totul era pierdut...Nu mai era nici o cale de intoarcere, daca ar fi putut da timpul inapoi ar fi facut in asa fel incat King sa nu dispara asa cum o facuse, ar fi murit ea in locul lui.'Am devenit o fata retrasa,nu simt placere in mancare,bautura sau glume.Inima mi-a fost facuta din minciuni, iar eu duc cu mine o multime de doruri amare...'
Cand termina fetele se uitau la ea ca la ceva ce nu mai vazusera
niciodata.De abia atunci isi dadu seama ca spusese tot cu voce tare...

"Crystal imi pare atat de rau",spuse...

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Prima zi de bibliotecara - by Katya Sokorov - 30 Aug 2010, 10:34
Re: Prima zi de bibliotecara - by Scarlett Soul - 30 Aug 2010, 21:46
Re: Prima zi de bibliotecara - by Jenny Spring - 30 Aug 2010, 22:51