Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat...
30 Aug 2010, 22:04
OOC: hai ca vin ssi eu daca vreti...Happywide

-Buffy, Buffy, staaai!! urlam eu dupa micutul meu tigru, pentru ca desi era un Shiakku, eu tot tigru ii spuneam, in timp ce alergam sa iol prind, chiar nu inteleg de ce nu se oprea, eu chiar voiam sa se opresca.
-Aaaaa! Tipa Crystal cand Buffy sari la ea in brate. Dupa ce o alerta pe aceasta de prezenta lui sari in apoi jos si mai facu cativa pasi inapii pentru ca eu sa il pot vedea.
- Ah! Crystal, buna, merci ca l-ai prins pe Buffy, nu stiu ce e cu el de nu ma mai asculta, am vrut sa ma plimb putin cu el sii... ei bine, a fugit, am zis eu cu privirea in jos, nu vroiam ca Crystal sa creada ca nu eram in stare sa am grija de Buffy la fel de bine cum avea ea grija de Kira.
- Nu e nimic, e in regula, poate chiar e mai bine ca ati venit si voi... a zis ea ganditoare. Atunci am surprins privirea lui Buffy care zicea ceva gen : " Doar crezi, normal ca e mai bine asa!"
Atunci Crystal imi povestii visul sau si ma intreba daca vreau sa o ajut, iar eu normla ca am acceptat, trebuia sa o ajut !

OOC2: Sper ca nu va suparati ca am venit la pachet cu Buffy

[Image: cvxvc.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Katherine Andrews - 30 Aug 2010, 22:04