Prima zi de bibliotecara
30 Aug 2010, 22:51
- Crystal, cred ca stiu cum te simti, spun eu in continuare
Iar. Iar s-au deschis amintirile. Plecarea tuturor, rand..pe rand. Uneori nici nu stiu in cine mai pot avea incredere. Dar un lucru e sigur. Nu am sa renunt niciodata, indiferent de situatie. Ridic capul, care statea putin aplecat.
- Viata iti ofera mii de obtiuni. Nu te inchide niciodata in tine decat cand esti singur. In rest, nu te gandi la asta si fii vesel, ii spun eu.
“Stiu cum e” raspund apoi in mintea mea…pentru mine.
Fetele erau mirate de raspunsul meu.
- Cartile despre socializare? Cand chiar n-am ce citi mai citesc una din astea, mint eu. De cele mai multe ori nu eram o mintatoare inascuta. Dar de data asta reusisem.
- Hei, Sophie, de ce nu ii recomanzi si lui Crystal ceva de citit? Eu ma duc sa mai caut o carte, pe care sa o citesc acum, zambesc eu.
In timp ce ele discutau, eu am ales o carte despre dragoni si m-am retras langa o fereastra, la locul meu favorit.
Am inchis usor ochii si mi-am amintit vag:
- Nu pleca! Stai, nu pleca!
O umbra vaga plecand, iar eu, ramanand in urma singura, plangand. Cad in genunchi si plang in continuare.
" Ai plecat..Nu mai esti langa mine, sa ma sprijini, sa ma ajuti, sa ma ridici."
" Te descurci si singura. Ai devenit extrem de puternica, si in continuare vei deveni, fu raspunsul."

Alta umbra, aceleasi cuvinte…si potopul continua cu umbre si cuvinte care seamana, lacrimile din interior nu se opreau.
“ Arigatou.(Multumesc)”
Am tresarit putin apoi am revenit la pozitia initiala. De ce s-au trezit toate amintirile, de ce s-au trezit toti, de ce s-a trezit si…
- Aimi, esti bine? Se auzi o voce neclara.
Nu am constientizat cine era, fiind prea buimaca, insa am raspuns vesel.
- Ma gandeam la scoala. Si mi-am amintit brusc ca am saptamana viitoare un test la Farmece.
Minciuna a mers. Cred eu. M-am uitat mai bine si am vazut mai clar. Era…

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Prima zi de bibliotecara - by Katya Sokorov - 30 Aug 2010, 10:34
Re: Prima zi de bibliotecara - by Jenny Spring - 30 Aug 2010, 22:51