Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat...
31 Aug 2010, 20:14
Uneori avea impresia ca era singura care se putea intelege,avea vise care deveneau adevarate, asa zise Vise Verzi (cum citise in unele carti) sau vise care prevestesc viitorul.Era o situatie critica, iar fetele se trezisera sa faca glume?...'Oare chiar ma inteleg sau doar au impresia?' Nu stia, dar un lucru era cert...trebuia sa vorbeasca cu Kira, care probabil hoinarea pe undeva, intristata de faptul ca cineva ii va vizita corpul in fiecare noapte, chiar daca era vorba de persoana cea mai draga ei, Crystal.In privinta asta fata o intelegea deoarece nici ea nu s-ar fi simtit confortabil daca cineva i-ar fi "sabotat" corpul in fiecare noapte...'Dar poate asta este singura cale de a imparti acelasi trup, este singura cale de a fi impreuna, ca ying si yang...Inger si demon ia bucuria cu o mana si o da cu cealalta, iti frange inima apoi ti-o face sa vibreze,te bate, apoi te mangaie, asa e viata, o continua lupta cu monstrul din tine...'Acesta era mesajul care il primise Kira de la Crystal.Fetele inaintau impreuna cu ea, dar vedea ca cu cat mergeau inainte cu atat le era mai frica si cu atat erau cuprinse de mai multa nesiguranta, dar ea nu, ea se simtea vie si putea sa "danseze" printre copaci razand(cu usurinta).
"Fetelor cred ca ar trebui sa va zic adevarul...",se balbai Crystal, nesigura ca facea ceea ce trebuie.
"Vrei sa zici ca asta nu este adevarul?",intreba Michaela impacientata.
Luata prin surprindere, Katherine nici nu stia ce reprosuri sa faca, dar Crystal continua:
"Kira imi tot spune ca sunt un copil al padurii, cum mai fusesera si altii, in timpuri stravechi.Spune ca acesti "copii" au capacitatea de a intra in corpul animalului ce le completeaza sufletul...
Mi-a mai zis ca acolo sus"arata Crystal spre o culme aflata cu mult in spatele padurii ,"se afla un lup Alfa, stapanul haitei Sachiel, care inseamna ingerii apei."

"Dar, dar". continua....

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Cand noaptea isi arunca asternuturile peste lume,el apare,mandru si neinfricat... - by Scarlett Soul - 31 Aug 2010, 20:14