La miezul noptii in camera fantomelor
31 Aug 2010, 23:51
Era aproape ora 12, stiu ca ar fi trebuit sa dorm la ora aia, dar nu aveam somn, si in plus, mereu imi dorisem sa vad o fantoma, asa ca m-am strecurat afara din camera fara sa ma vada supraveghetorii, si am plecat pe holurile intortochiate pana am ajuns in misterioasa camera a fantomelor. Stiu ca era o prostie, dar intotdeauna imi fusese frica de fantome, dar in seara asta nu imi mai era, eram doar eu acolo, asteptam sa se faca ora 12 pentru a vedea una si a imi infrunta frica.
Cred ca era singurul loc unde nu il luasem pe Buffy cu mine, de care mai nou eram nedespartita, pana si la ore il luam cu mine, dar acum nu, acum vroiam sa stau acolo singura si sa astept o fantoma sa vina la mine si sa ma sperie, sau sa faca ce or face fantomele, pentru ca, desigur, nu stiam inca ce fac ele, stiam doar ca fratele meu mai mare ma speriase cand eram mica ca ele sunt rele si atat.
- Buna, se auzi in spatele meu o voce atat de cunoscuta. Era...

OOC: Oricine poate continua...

[Image: cvxvc.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
La miezul noptii in camera fantomelor - by Katherine Andrews - 31 Aug 2010, 23:51

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Petrecere in camera mortilor Guest 4 1,853 27 Aug 2010, 01:37
Last Post: Scarlett Soul
  Camera celor ce nu se mai afla printre cei vii Kennya Allen 11 3,806 19 Aug 2009, 13:29
Last Post: Kennya Allen