Letters to you ...
|
01 Sep 2010, 18:16
(This post was last modified: 10 Apr 2011, 12:39 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
Farame din prezent ...
Nu puteam spune ca vechile amintiri fusesera uitate, poate doar alinate, sau cel putin asta credeam atunci.Hogwarts imi oferise multe lucruri ![]() Dintr-o data isi aduse aminte cand fu nevoita sa-l micsoreze pe saracul animal, ce teama ii era atunci...si era si infometat (avea culoarea ochilor schimbata). ![]() De asemenea iubeam mult Padurea Interzisa, 'chiar daca era interzisa', m-am gandit eu, razand...Imi placeau copacii inalti si muschiul moale, pur si simplu ma linistea, apoi mai erau cateva luminisuri unde de multe ori fusesem gasita de cate un elev care se plimba si el la fel ca mine...erau niste amintiri placute, amintiri in miez de noapte, mi-am zis iarasi, de data asta zambind. Un alt loc care ma linistea era bibloteca...acolo ma simteam in lumea mea, in lumea subtilitatilor mele, a secretelor si a nimicurilor ce le adun in fiecare zi...Uneori simteam ca nici macar eu nu ma poate intelege, atunci mereu mi se derula in minte acelasi film : 'Daca as privi cerul, as intelege ca e dreptul lui sa planga.DACA M-AS PRIVI, M-AS INTELEGE !!!'
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|