Prima zi in noua slujba
|
02 Sep 2010, 15:13
|||
|
|||
Bell inchise cartea cu vrajile de vindecare si iesi din birou. Intra in salon si se apropie incet de patul Sophiei. Ii puse o mana pe frunte si verifica temeperatura, dupa care o inveli cu grija si trase draperie in jurul patului.
"-Doarme?" intreba Helena, de langa sora sa. "-Dap" sopti Bell, venind spre Ronnie. Ii examina putin juliturile, dupa care zambi. "Cred ca te vei face bine mai repede decat Sophie" chicoti ea. "-Super, deci am sa plec mai repede de aici" afirma viperina, entuziasmata. "-Ca sa revii dup'aia cu alte rani, nu?" intreba Bell, dezaprobatoare. "-Haide Bellyshor! Tu vorbesti de cazaturi si zgarieturi!" spuse Helena, razand. "-Impiedicata asistenta" chicoti Ronnie. "-Ok, gata cu hazul pe seama mea!!" sfarsi Bell, zambind. "-Deci..cat trebuie sa mai stea aici?" o intreba Helena, curioasa. "-Pai, diseara ia a doua doza din potiune si va ramane pana dimineata" raspunse cercetasa, incet. "-Iar potiunea aia?!" se stramba Ronnie. "-Iar dimineata pleci daca o iei!" spuse Bell, razand. Helena ofta, dupa care spuse.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|