Letters to you ...
|
03 Sep 2010, 00:44
(This post was last modified: 10 Apr 2011, 12:51 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
Acum ca mi-am pus atatea intrebari cred ca ar fi cazul sa dau cateva raspunsuri ...
Daca eram o luna, as fi fost : August
Daca eram o zi a saptamanii, as fi fost: Vineri Daca eram o parte a zilei, as fi fost: Apusul Daca eram un animal marin, as fi fost: Stea-de-mare Daca eram o virtute, as fi fost: Dragostea Daca eram o planeta, as fi fost: Saturn Daca eram un lichid, as fi fost: Vin rosu Daca eram o piatra, as fi fost: Rubin Daca eram o pasare, as fi fost: Pasarea albastra a Paradisului Daca eram un tip de vreme as fi fost: Furtuna Daca eram un instrument muzical, as fi fost: Chitara Daca eram o emotie, as fi fost: Pasiune Daca eram un cantec, as fi fost:"Calvin Harris-I'm not ALONE" Daca eram un film, as fi fost:"Hachiko, A dog story'' Daca eram o carte, as fi fost: Enzo sau arta de a pilota pe ploaie-Gath Stein" Daca eram un personaj de fictiune, as fi fost: Arya-Urzeala Tronurilor" Daca eram o planta, as fi fost: Trandafir alb Daca eram un oras, as fi fost: Sydney Daca eram un gust, as fi fost: Dulce-acrisor Daca eram o aroma, as fi fost: De piersica Daca eram o culoare, as fi fost: Rosu, precum sangele Daca eram un material, as fi fost: Matase Daca eram un cuvant, as fi fost: "Speranta" Daca eram o parte a corpului, as fi fost: Ochi Daca eram o expresie a fetei, as fi fost: Zambet Daca eram o materie de scoala, as fi fost: Limba si literatura romana Daca eram un personaj de desene animate, as fi fost: Sora-Kaleido Star Daca eram o forma, as fi fost: Inima Daca eram un numar, as fi fost: 17 Daca eram o haina, as fi fost: O esarfa Daca eram un animal, as fi fost: Un lup Voi tanji mereu dupa aceste intrebari, sunt niste intrebari, poate fara sens pentru altii, dar pentru mine sunt un capitol care conteaza... Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|