Letters to you ...
|
03 Sep 2010, 21:46
(This post was last modified: 10 Apr 2011, 13:08 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
Pana si azi stiu ca lucrurile care ne distrug sunt : mandria, durerea sau gelozia...Uneori cand merg pe strada imi dau seama ca oamenii pleaca privirea de atatea griji, nu au curajul priveasca inainte, prefera sa se opreasca la scuze, prejudecati, nu vor sa creada in ei..."Totu' pare absurd si la fel..."
Furasem ceva odata din biroul mamei : Zidul "Nu te mai uita la mine ca la un strain, nu ma mai judeca dupa aparente. Nu ma dobori doar pentru a demonstra ca poti, nu ma trata cu dispret inainte sa-ti demonstrez ca il merit. Tu, care ma privesti cu aroganta si ma etichetezi cu usurinta, nu stii nimic despre mine, nu ai dreptul sa ma iei in deradere, nu trebuie sa ma judeci dupa ceea ce par, pune-ma la incercare si vezi ce sunt. Tu, care treci in fiecare zi pe langa mine pe strada si pleci capul ca nu cumva sa-ti intersectezi privirea cu a mea, ridica fruntea si descopera-ma, uita-te in ochii mei si cunoaste-ma, eu sunt la fel ca tine, ne separa niste bariere ciudate si chiar absurde. Vorbeste cu mine, te-as ajuta daca as stii ca vrei si pot. Pastreaza-ti indiferenta si aroganta, comoditatea si dispretul, priveste-ma, accepta-ma, invata-ma, nu ma ocoli, nu ma ajuta sa cad. Umilinta nu ma va face nici pe mine mai puternic,
nici pe tine mai bun. ![]() Pentru ca intre noi s-au ridicat ziduri, pentru ca le-am ajutat sa creasca, pentru ca invatam cum sa calcam in picioare si nu cum sa ne ridicam in ele imediat dupa ce cadem, pentru ca nu dam drepturi, ci reclamam, pentru ca am uitat ca nu traim singuri intr-un spatiu inchis ar trebui sa invatam din nou sa ne descoperim, sa nu acceptam modelele impuse, sa ne trasam noi propriile principii, sa nu ne lasam intimidati si nici sa nu intimidam. Zidul dintre mine si tine se va sparge cand prima ta privire o va atinge pe a mea, cand primul tau cuvant cald se va lovi de timpanul meu, cand o sa ai curaj sa recunosti ca nu ai avut justificare pentru comportamentul tau, cand vei constientiza ca ai gresit. Eu voi stii sa iert si sa distrug zidul, tu vei indrazni sa iti sacrifici mandria?" Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|