Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
04 Sep 2010, 14:09
|||
|
|||
Stiu sorry uitasem
![]() "Suna telefonul: − Alo, senor Rod ? Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara. − Da Ernesto, ce pot sa fac pentru tine? − Oh,am sunat, senor Rod, sa va anunt ca papagalul d-voastra a murit. − Papagalul meu?! Tocmai papagalul meu vorbitor care a castigat multe premii internationale? − Da senor, acela. − Ce nenorocire, am cheltuit o avere cu papagalul asta. De ce a murit? − A mancat carne stricata. − Carne stricata?! Cine l-a hranit cu carne stricata?! − Nimeni senor, a mancat el singur carne de cal mort. − Cal mort? Ce cal mort? − Calul dumneavoastra pursange, senor. − Nepretuitul meu cal pursange, multiplu campion, este mort? − Da senor, a murit de epuizare tragand la caruta cu apa. − Ai innebunit de tot? Ce tot spui acolo? Ce caruta cu apa? − Cea pe care o foloseam sa stingem focul, senor. − Dumnezeule ! Ce tot spui? Care foc? − Focul de la casa dumneavoastra senor. O lumanare a cazut si a aprins draperiile si perdelele… − Ce vrei sa spui, ca mi-a luat foc casa de la o lumanare? − Si, senor. − Pai avem electricitate !!! Pentru ce era lumanarea aprinsa?! − Senor, lumqnarea era aprinsa pentru inmormantare. − CARE NENOROCITA DE INMORMANTARE ?!!! − A sotiei d-voastra, senor Rod. − POFTIM?????? − Sa vedeti, a venit intr-o noapte acasa pe intuneric si eu am crezut ca este un hot. Asa ca am lovit-o cu crosa d-voastra de golf, model Tiger Woods Nike Driver. − Ernesto! Daca mi-ai rupt crosa aia esti intr-un mare rahat !!!" "Merge Ion la Gheorghe si ii zice: -Ma Gheorghe,mi-am luat masina.. -Serios? Si ce culoare este? -sti cerul cum ii seara, inainte de apus? -Da stiu! -Na tot asa numa ca-i verde" "Doi ardeleni la oras, sunt cazati intr-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe: - Gheo, am sa iti zic ceva... - Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem... Dupa inca vreo 7 etaje, Ion: - Gheo, trebe sa-ti zic ceva... - Lasa-ma Ioane, imi zici cand ajungem, acu lasa-ma in pace! In fata usii, Gheorghe catre Ion, gafaind ca o locomotiva: - Ia zi acuma ce voiai sa-mi zici. - Am uitat cheia la receptie! Se apuca ei sa coboare. Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva. - Lasa-ma in pace. Imi zici jos! Alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste. Ajung sleiti la receptie, Ion: - Mai Gheorghe, tu chiar nu stii de gluma?" Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|