Bring me to life [+16]
|
04 Sep 2010, 14:19
|||
|
|||
Alice Swan Wrote:Pot spune ca am facut de toate in viata,de la femeie de serviciu,chelnerita,ingrijitoare de caini,de batrani,pana la vedeta pe covorul rosu si o mare scriitoare de succes. Fraza asta ma face sa o apreciez si mai mult pe Rose . Quote:"Fara bani nu ai ce cauta la mine deorece nici eu nu prea ma descurc!Apropo vrei un sfat?Culca-te cu ala ca sa ai motiv de stat la el si nu fi proasta cerei si bani!" Trebuie sa recunosc ca aici am ramas putin socata . Quote:Cu o miscare rapida l-am tras apasandu-i buzele de ale mele.Ma privea socat si cred ca si eu eram uimita de ceea ce faceam,insa creierul meu in acele momente nu functiona.Am inceput sa ii sarut buzele incercand sa il fac sa intre in jocul meu.La inceput a refuzat ramand acolo ferm si serios,insa tentatia era prea mare asa ca a inceput sa ma sarute nebuneste.In cateva secunde eram amandoi pe canapea sarutandu-ne precum doi maniaci fiecare incercand sa-l dezbrace pe celalat.Totul se petrecea atat de repede incat nu sesizam ceea ce faceam.Intr-o secunda Jack ma impinse lasandu-ma intinsa pe canapea cu bluza descheiata. Imi place foarte mult cum ai descris aici actiunea . Abia astept urmatorul capitol . Sper ca va fi la fel de interesant ca acesta . P.S. : Felicitari din nou > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
See you in another life | Raizen Isildur | 3 | 1,754 |
23 Feb 2012, 00:34 Last Post: Isabella River |
|
Never trust in life. | Lomesa-De-Sabassco | 24 | 3,870 |
27 Feb 2011, 19:01 Last Post: Belle Marie Snowdrop |
|
Amy's Life | Anna McNair | 50 | 10,474 |