Children of the damned
|
04 Sep 2010, 14:53
|||
|
|||
Yeey , capitol nou Si ca de obicei , e unul bestial.
E plin de incarcatura emotionala , deci prin urmare , ce a scris scriitorul simte si cititorul Starea aia de agonie , durere si dezamagire Super. Quote:Gustasem de multe ori durerea,aroma ei amãruie,însã de data aceasta totul era diferit.Eu eram diferitã.Fiindcã,aºa cum spusese ºi Adam,prietenii mei sunt doar niºte fiinþe fade,depãrtate de mine,de tot ce simþeam,de durerile mele umane.Hm , gustul durerii Pentru mine e cam acra , ce-i drept Adam asta pare a fii un fel de inger pazitor , dar...mai stii Aparentele pot insela Quote:Sau poate cã îþi pierzi cioburi din inimã..Iubesc citatul/versul. Insa parca suna mai bine in engleza Quote:I-am zgâriat sãlbaticã braþele,încercând sã mã eliberez.Îmi dãdu drumul,puþin scârbit,uitându-se la mine ca la o ciudãþenie,ceva împotriva naturii,ceva ce n-ar trebui sã existe.Fioroasa , eh? Mandrie ranita Si desigur...urmeaza clasicul : NEXT ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Children's soul | | Ainsley Shannon | 10 | 3,224 |
07 Sep 2010, 18:22 Last Post: Ainsley Shannon |