Cand noaptea se asterne peste Hogwarts...
|
04 Sep 2010, 21:29
|||
|
|||
OOC: Tu chiar ai talent in a scrie. Nu pot sa inteleg de ce ai reputatia asa mica :-S... Las' ca ti-o mai cresc eu nitel
-Stii ce se intampla aici? am intrebat-o timida pe fata peste care daduse din neatentie. -Nu chiar... M-am uitat curioasa la fata, iar in ochii ei am vazut ca defapt ma mintea. Dar daca totul era o minciuna? Daca ceea ce am vazut nu era decat o halucinatie? Daca acea fata nu dorea decat sa-mi faca rau? Stiam de la tatal meu ca nu trebuia sa ma incred in nimeni, ca in lumea vrajitorilor totul poate fi o minciuna. -Eu sunt Hayley, Hayley Andrews, anul I, Astropufi... am spus eu uitand ca mai devreme ma gandeam ca nu trebuie sa ma incred in nimeni. -Iar eu Crystal... Anul II, Cercetasi... spuse fata inca distanta. Trebuia sa o fac sa aiba incredere in mine. Trebuia... ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Hayley M. Alden - 31 Aug 2010, 14:54
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Scarlett Soul - 03 Sep 2010, 13:42
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Hayley M. Alden - 04 Sep 2010, 21:29
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Scarlett Soul - 04 Sep 2010, 23:18
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Hayley M. Alden - 05 Sep 2010, 12:07
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Scarlett Soul - 05 Sep 2010, 13:31
|