Prima zi de bibliotecara
05 Sep 2010, 10:56
Sophie le impinse pe fete intr-un separeu mai ferit.
"Hei, voi trei, rezolvati-va problemele sau taceti in biblioteca." zise Sophie repede luandu-si iar locul la birou. Invarti bagheta, iar in capul fetelor care ieseau din micul separeu cazu o galeata de apa.

Sophie incepu sa rada. "Ce ziceti si ce nu, nu imi pasa. Pana atunci ... DISTRACTIE !" accentua ea ultimul cuvant aducandu-l undeva aproape de un fel de strigat.

Invarti bagheta iar biblioteca se lumina usor, ca sa se poata vedea mai bine. "Va recomand urmatoarele carti ... Sufletul meu de Kaju Loneman pentru Crystal ... e un vrajitor autor foarte priceput. Pentru Kasumi ar fi buna o carte de cum sa nu mai tipi in biblioteca..." Sophie se indrepta spre un raft si scoase de acolo o carte. "Asta. Un volum din seria Codul Cum-te-Porti in doar 1001 volume. Este ... al 78-lea, cum sa nu tipi in biblioteca."

Kasumi, Aimi, cat si Crystal incepura sa rada. "Tu chiar ai orice carte ?" intreba Aimi. Sophie incuviinta din cap, razand. Cercetasa Bibliotecara se uita spre Aimi : "Pentru tine ti-ar trebui Cartea de o tona - gasesti in ea si ce nu cauti ! Am volumul intreg. Si ai grija, chair e o tona !"

Sophi invarti bagheta si o caret aparent mica ajunse pe podea. "Gandeste pagina la care vrei sa mearga si se va duce." sfatui ea pe Aimi, in timp ce a doua incerca sa ridice de pe jos cartea de o tona - chair avea o tona !

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Prima zi de bibliotecara - by Katya Sokorov - 30 Aug 2010, 10:34
Re: Prima zi de bibliotecara - by Jenny Spring - 30 Aug 2010, 22:51
Re: Prima zi de bibliotecara - by Katya Sokorov - 05 Sep 2010, 10:56