Cand noaptea se asterne peste Hogwarts...
|
05 Sep 2010, 12:07
|||
|
|||
OOC: Ti-as fi recunoscatoare daca m-ai ajuta putin cu reputatia... Se pare ca cineva are ceva cu mine, caci de vreo doua zile imi da o gramada de evaluari negative...
Nu stiam ce gandea Crystal in acel moment, dar in mod sigur nu era ceva de rau... In ochii ei vedeam mila, desi nu stiam de ce. Cum ramanea cu Sala Trofeelor, care era total schimbata? "Neah, nu trebuie sa ma gandesc la ea acum... Sunt lucruri si mai importante...", m-am gandit eu. Trebuia sa o rezolv cu Crystal. Nu mi se parea a fi rea... De fapt, chiar nu era rea... -Hei... Ce-ar fi sa ne spunem una altora secretele? Stiu ca pare ciudat, dar, uite, incep eu: cateodata pot fi plangareata, imi place de un baiat din anul V... Si am inceput sa ii insir ca nebuna toate secretele mele. Dar ea pur si simplu statea acolo si se uita la mine! ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Hayley M. Alden - 31 Aug 2010, 14:54
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Scarlett Soul - 03 Sep 2010, 13:42
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Hayley M. Alden - 04 Sep 2010, 21:29
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Scarlett Soul - 04 Sep 2010, 23:18
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Hayley M. Alden - 05 Sep 2010, 12:07
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Scarlett Soul - 05 Sep 2010, 13:31
|