Cand noaptea se asterne peste Hogwarts...
|
05 Sep 2010, 13:31
|||
|
|||
Era socata si se vedea acest lucru deoarece isi dadu seama ca statea pur si simplu cu gura cascata...Nu se misca de loc, dar in cele din urma cand simti ca nu mai poate atunci rasufla.
Fata aceea se arata atat de sigura, atat de deschisa, cum nu fusese Crystal niciodata, desi visase de multe ori sa fie, dar fiinta ei interioara pur si simplu nu vroia sa o lase... "Hayley,am atatea lucruri sa scund incat ma prind printre ele..." "Atunci poate ar fi cazul sa scapi de ele, una cate una." Ii era frica sa spuna ceea ce gandea, niciodata nu fusese pusa intr-o situatie asemanatoare, dar nu avea ce face, trebuia sa se descurce. "Pai e vorba despre King, fostul meu prieten cel mai bun, l-am iubit enorm, dar vremurile nu se mai intorc, iar el a murit." "Imi pare atat de rau", se scuza Hayley, indurerata. 'Nu acesta este finalul povestii vietii mele', gandi Crystal, fara ai impartasi mai mult fetei. OOC: Meriti sa ti se mareasca reputatia, dar nu uita ca lumea iti da puncte la reputatie numai daca considera ca trebuie Apropo sunt sigura ca ai primit un punct de la cineva....de la mine Oricum sper ca ti-a placut ce am scris Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Hayley M. Alden - 31 Aug 2010, 14:54
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Scarlett Soul - 03 Sep 2010, 13:42
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Hayley M. Alden - 04 Sep 2010, 21:29
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Scarlett Soul - 04 Sep 2010, 23:18
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Hayley M. Alden - 05 Sep 2010, 12:07
Re: Cand noaptea se asterne peste Hogwarts... - by Scarlett Soul - 05 Sep 2010, 13:31
|