Dor de voi, fetelor !:(
05 Sep 2010, 15:35
Stiam ca nu facusem totul bine, dar vroiam sa vada ca nu depind de el. Vroiam sa vada ca eu chiar daca sunt mai mica decat el, nu depind de el. Puteam sa traiesc si fara el, un timp scurt, dar puteam. ' Nuu, Ashlyn, nu e bine ce ai facut !'', imi spunea sufletul, care plangea in adancul lui, insa rezista, se tinea tare. Iar ratiunea care-mi spunea '' Asa, fato. I-ai aratat ca nu esti ca oricare alta, pentru tine trebuie sa lupte''. Nu intelegeam cum puteam inca sa merg, sa pasesc fara sa ma impiedic, cum aratatm atat de linsitita pe dinafara. Dar inauntru ? Nu. Nu puteam sa-l las asa. Noi nu eram meninti sa ne despartim. Chiar daca orgoliul imi spunea altceva, trebuia sa-mi ascult inima.

Dupa un drum lung, in care-mi pregateam discursul,am ajuns la locul unde l-am lasat. Statea intins pe jos, cu ochii inchisi, probabil meditand la ceea ce facuse ..M-am asezat langa el, si a tresarit, deschizandu-si ochii.M-a privit cu atata durere in suflet, incat mi-am dat seama ca ma iubeste.

- Ashton, eu chiar te iubesc, indiferent ca sunt mai mica ca tine !am spus, socata de vorbele mele.
- Imi pare rau,a fost o scapare ...Te iubesc din ce in ce mai mult!a spus, apoi m-a luat in brate, si am tot stat asa, pana intunericul s-a lasat pe coridoarele Hogwartului.

- Lumos !am soptit.
- Nox ! apoi m-a sarutat.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 18 Aug 2010, 20:45
Re: Dor de voi, fetelor !:( - by Ashlyn Meester - 05 Sep 2010, 15:35