Thread Closed 
O vacanta plina de surprize :X
05 Sep 2010, 17:21
Casa era curata, totul era frumos aranjat. Florile atarnau langa geamuri. Bucataria mirosea a preparate care anuntau vacanta de iarna. Stateam singur in uriasa casa, asteptand sa apara Ashlyn.De ce intarzia atat? M-am uitat la ceas. Ohh, nu intarzia, mai avea 30 de minute pana sa apara. Cat de frumos din partea ei, renuntase sa petreaca sarbatorile cu parintii ei, in Lumea Incuiatilor, ca se le petreaca cu mine. O iubeam atat de mult, pentru orice dovada de afectiune pe care mi-o arata.Ma asezasem linistit la masa, privind in jur. Totul arata perfect. Nimic nu avea sa strice aceasta vacanta.Pe masa era o foicica, probabil Ashlyn o uitase aici ieri, inainte sa plece cu Katherin.Am luat-o si am inceput sa citesc ..

'' Draga Ashlyn,
Suntem foarte dezamagite ca nu poti veni aici in vacanta. Poate chiar nu ne crezi dar noua ne este foarte dor de tine. Am inceput insa sa ne acomodam, ne gandim doar de 3-4 ori pe zii la tine. Tot ceea ce conteaza este ca tu esti bine. Scoala aia din Londra este atat de severa daca nu te lasa sa vii in vacanta. Ce prostie ! Mai bine ramaneai aici. Si ce se aude de tipul cel nou ? Ashton ? Pare dragut din descrierile tale, abia asteptam sa-l cunoastem..''

Pacat ca asta nu se sa intampla in viitorul apropiat, fetelor!, mi-am spus. Am auzit un fel de ''cioc-cioc'', care s-a auzit de dupa usa, apoi am zambit. Oare cine putea sa fie, daca nu iubirea mea?

[Image: r0wn00.jpg]

# Today, we speak americano :>
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O vacanta plina de surprize :X - by Ashton Blake Lively - 05 Sep 2010, 17:21

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zile de vacanta Bell Evans 60 7,616 11 Dec 2010, 23:11
Last Post: Raizen Isildur