Prima zii ca ingrijitoare pt sala trofeelor
|
05 Sep 2010, 20:37
|||
|
|||
Am intrat in aceea minunata Sala, pe care o admiram, inca de mica. Era practic, ''Sala Amintirilor'', pentru Hogwarts. Aici sãlãșuiau cele mai importante amintiri ale Howgwarts-ului. Aceasta Sala era mandria Hogwarts-ului.
Ma plimbam sfiioasa printre toate acele trofee castigate de vrajitori de care auzisem si de care nu auzisem. Cata istorie. Ma gandeam la cati elevi suspinau si doreau ca un mic trofeu castigat de ei sa ramana aici pe vecenii.Aceasta sala cu acest ceva magic. Fusesem de multe ori aici, in acesti 3 ani petrecuti la Hogwarts, dar niciodata nu crezusem ca eu, chiar eu voi ingrijii aceasta sala, ma voi ocupa de aspectul ei. Eram mandra. Ma gandeam deja ce schimbari puteam sa fac. ''Poate sa mut trofeul acela in dreapta camerei, acolo ar arata mai bine'', mi-am spus. Am aprins toate becurile si m-am apucat de treaba. Inima imi batea neoprita, asteptand si ea sa termin de aranjat cat mai repede, pentru rezultatul final, dar nu ma grabeam. Vroiam sa totul sa fie perfect.''Mdaa.. si asta ar trebui pusa in alt loc. Poate si ..'' Insa gandurile mi-au fost ''deranjate'', de o persoana care a intrat tiptil, si a salutat calduros.. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Ingrijitoare la Sala Trofeelor | Rosalie Vivienne Alden | 14 | 2,317 |
08 Oct 2010, 21:04 Last Post: Raizen Isildur |
|
ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! | Hayley M. Alden | 4 | 1,360 |
18 Sep 2010, 21:16 Last Post: Hayley M. Alden |