Prima zi in noua slujba
|
05 Sep 2010, 21:39
|||
|
|||
OOC: Sper ca nu e nicio problema daca voi continua eu.Am o noua slujba de ajutor in aripa spitalului. As vrea sa specific doar ca personajul meu nu v-a bandaja raniti, sau curatat ranii sau orice are legatura cu sangele pentru ca pur si simplu ii este teama. Va rog mult sa tineti cont de acest aspect ^^ .
BIC: In timp ce Bell ii dadea primele ingrijiri Lunei, una dintre usi se deschide si un glas rasuna in sala: "Cine are nevoie de o portie de potiune vindecatoare cu aroma de cirese?" Era Briana, noul ajutor din aripa spitalului, tinand in mana un bol cu o potiune visinie ce mirosea delicios. Pasi zambind in camera si imediat le remarca pe cele 4 fete si se indrepta spre ele. "Buna, colega! Ce faci, Helena? Nu te-am mai vazut de mult timp." ii spuse lui Bell si apoi continua, privind-o pe una dintre fetele care stateau in pat: "Eu sunt Briana, sunt anul VI, la Cercetasi... Te-am mai vazut prin scoala, trebuie sa fii...", dar cealalta fata nu o lasa sa isi continue fraza ci se prezenta, era Veronica, o eleva din anul IV, care se pare ca avusese niste mari probleme de ajunsese in starea aceea. Fetele ii povestira Brianei incidentul cu Salcia Batausa, iar apoi Veronica lua o lingurita din potiunea adusa de Cercetasa.Dupa fata ei, parea ca era delicioasa, iar Bree nu pierdu ocazia sa mentioneze faptul ca fusese ideea ei cea cu adaugarea sucului de cirese. "Bree, dar sigur efectul va fi acelasi?" spuse Bell, privindu-si ingrijorata noua colega, insa aceasta o linisti. Nu avea de ce sa isi faca griji, madam Pomfrey fusese de acord deoarece potiunea aceea chiar avea un gust groaznic. Intre timp, Bell continua sa se ocupe de ranile Lunei, nu parea ceva grav, dar, fiind prima zi a ei ca si asistenta dorea sa iasa totul perfect. "Bell, as putea sa te ajut? Pot sa fac eu vizita pentru ceilalti pacienti, daca vrei. Madam Pomfrey nu are deocamdata nevoie de mine." [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|