Prima zii ca ingrijitoare pt sala trofeelor
06 Sep 2010, 11:15
- Normal ca da. Trebuie sa facem Sala asta, o sala interesanta. Nu am vazut un elev sa se plimbe pe aici in ultimul timp, ei bine, in afara de mine !am spus ofticata.
- Dar daca vei avea probleme ..
- Nuu! stai linistita. Cred ca Raizen si ceilalti vor fi de acord, adica, e o idee buna, mai multi elevi vor venii sa vada, nu ?
- Dar ti-ai dorit acest post atat de mult si ..
- Nu se va intampla nimic. Eu consider ca e o idee buna!

Bella era tare nedumerita si pe fata ii se putea citi expresia aceea de '' Am incurcat-o''. Ei bine, daca ar sa fie cineva vinovat, eu eram aceea, insa nu credeam ca se va intampla nimic grav.Era doar o idee amuzata, asa ca ne-am apucat de treaba.Bella sorta timida cele mai mici trofee.O priveam atat de amuzata, pentru ca ea credea ca voi fii concediata, sau ceva de genul. Am terminat primul raft cu trofee. Arata atat de ironic, mai lipsea doar foaia pe care ar trebui sa scrie ''Scara Magarilor''.

- Bella, adu te rog foaia aia mare de pe masa, si carioca neagra !am spus zambind diabolic.
- Aa, Ash, esti sigura?
- Nu-ti mai fa probleme !

Bella a adus foaia, si am inceput sa scriu primelul cuvant, ''scara...'', apoi m-am oprit sa-mi privesc scriusul, arata destul de frumos, asa ca am continuat. Dupa ce am terminat de scris, am fixat foaia cu 4 pioneze, apoi ne-am dat jos de pe raft. Priveam mandra spre ceea ce am realizat impreuna cu Bella. Am inceput sa rad in hohote.

- Ce parere ai ?:> am intrebat-o pe Bella, care zambea la randul ei.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Prima zii ca ingrijitoare pt sala trofeelor - by Ashlyn Meester - 06 Sep 2010, 11:15

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ingrijitoare la Sala Trofeelor Rosalie Vivienne Alden 14 2,317 08 Oct 2010, 21:04
Last Post: Raizen Isildur
  ingrijitoarea trofeelor! in sfarsit! Hayley M. Alden 4 1,360 18 Sep 2010, 21:16
Last Post: Hayley M. Alden