Before the storm
|
06 Sep 2010, 13:39
|||
|
|||
Era abia ora 22 : 30 . Priveam nelinistita ceasul . Timpul parea sa treaca atat de greu , iar eu nu puteam sa adorm .
Am incercat sa citesc , dar ma simteam prea obosita pentru asta . M'am ridicat cu greu din pat , tarandu'mi picioare spre fereastra . Desi era deja noaptea afara , nu era nici urma de vreo stea . Nu prea imi placea atmosfera asta , dar totusi , mi se parea ceva ciudat . M'am indreptat catre Camera de zi . Acolo am vazut'o pe Ashlyn dormind . Probabil adormise fara sa vrea . M'am gandit sa o trezesc , dar apoi am renuntat la aceasta ideea . Nu vroiam sa o deranjez . M'am indreptat repede spre iesire si am inceput sa cobor scarile . Vroiam neaparat sa ajung afara . Imi doream sa respir aerul rece al serii si sa simt bataile vantului , mangaindu'mi fata . Intr'un final am reusit . Am simtit iarba acoperita de cativa stropi de ploaie sub picioarele mele . Era atat de rece , iar eu uitasem sa imi iau papuci , dar nu vroiam sa ma intorc inapoi . Riscam prea mult sa fiu prinsa , asa ca am mai facut cativa pasi . Nu stiam unde sa merg . Sute de idei imi treceau prin minte , pana cand sirul gandurilor mi'a fost intrerupt de niste pasi . Am intors speriata capul , sperand sa nu fi fost cumva vreun profesor . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|