Thread Closed 
O vacanta plina de surprize :X
06 Sep 2010, 13:52
Am privit-o minunat. Nu stiam cum sa-i multumesc pentru ca renuntase la parintii ei, in favoarea mea. Oare ce parerea avea Max? Oare era suparat? Poate ca trebuia sa-i invit si pe ei, insa asta insemna ca disparea distractia.

''Crezi ca tatal tau se va supara ?''am intrebat.
''De ce sa se supere, dragule?'', a intrebat si ea, mangaindu-ma.''Nu are de ce.''
''Pai ..Ai venit sa petreci timpul cu mine, si nu cu ei''
''Pentru el asta inseamna ca petrec mai mult timp in jurul magiei, ceea ce ii convine.Si normal, crede ca tu ma inveti incontinuu despre Vajthat, ceea ce ii convine din nou''
''Serios?''am intrebat amuzat.''Inseamna ca voi avea despre ce sa vorbesc cu tatal tau''
''Adica?'', a intrebat speriata.
''Pai .. despre Vajthat, nu?''am intrebat zambind.

Ashlyn mi-a raspuns zambind. Eram sigur ca ma voi intelege foarte bine cu intreaga ei familie.De fapt, cu Katherin deja ma intelegeam. Ea .., era mama perfecta pentru Ashlyn , si ''soacra'' perfecta. Cu ea intotdeauna gaseai un motiv de ras.M-am ridicat de la masa, si m-am asezat in fata semineului.Am inchis ochii si am simtit cu caldura izbitoare imi ardea fata, era placut. Ashlyn se aseza truceste langa mine, si ma imbratisa. Era cea mai placuta vacanta de cand existam.

[Image: r0wn00.jpg]

# Today, we speak americano :>
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O vacanta plina de surprize :X - by Ashton Blake Lively - 06 Sep 2010, 13:52

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zile de vacanta Bell Evans 60 7,646 11 Dec 2010, 23:11
Last Post: Raizen Isildur