eh... o alta nou venita X_X
|
06 Sep 2010, 18:20
|||
|
|||
Deci, acesta este personajul meu... Sper sa va placa...
Nume: Ashlee Dust Cate ceva despre mine: Parintii mei sunt Incuiati si nu pot spune ca sunt prea buni. Toata copilaria mea a fost plina de cearta in familie, de aceea mereu sunt mai retrasa, sunt o persoana gen "emo". La fosta scoala toti copiii ma ocoleau, altii mai indrazneti radeau de mine. A fost o mare bucurie pentru mine sa aflu ca sunt la Hogwarts. Cum am aflat ca sunt o vrajitoare: Era vara. Toata caldura ma apasa. Stateam pe veranda casei bunicii, unde mergeam in fiecare vara, citind "La rascruce de vanturi". Dintr-odata, am simtit nevoia sa alerg, sa zburd, desi niciodata n-am mai simtit asta. Era ciudata pentru mine toata aceasta energie venita dintr-odata. Toata viata mea am fost trista, monotona, si foarte somnoroasa. Dar m-am gandit: "De ce sa nu traiesc momentul? De ce sa nu fiu si eu, macar odata in viata, o fata normala?". Asadar, am alergat pe campul inverzit, si nu m-am oprit deloc, si nu stiu cum se face, ca m-am trezit acasa la mine! Eram iarasi in apartamentul vechi, de unde razbateau zgomotele masinilor. M-am simtit iarasi trista, dar o intrebare inca mai staruia in mintea mea: oare fusese doar un vis? Casa: Cercetasi ![]() It’s really painful to say goodbye to someone you don’t want to let go off, but its even more painful to ask the person to stay when you can never work things out the way it should be. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
eh... o alta nou venita X_X - by Ashlee Dust - 06 Sep 2010, 18:20
Re: eh... o alta nou venita X_X - by Shayera Holl - 06 Sep 2010, 18:24
Re: eh... o alta nou venita X_X - by Ashlee Dust - 06 Sep 2010, 18:32
Re: eh... o alta nou venita X_X - by Ashton Blake Lively - 06 Sep 2010, 18:34
Re: eh... o alta nou venita X_X - by Ashlyn Meester - 06 Sep 2010, 18:41
Re: eh... o alta nou venita X_X - by Ashlee Dust - 06 Sep 2010, 18:45
Re: eh... o alta nou venita X_X - by Hayley M. Alden - 06 Sep 2010, 18:55
Re: eh... o alta nou venita X_X - by Ashlyn Meester - 06 Sep 2010, 18:58